Vacature Gediplomeerde POH-S

Gediplomeerde POH-S in Gorinchem

POH-S| | 2 dgn

Huisartsenpraktijk M3 is een moderne en goed georganiseerde praktijk in . Zij zijn per direct op zoek naar een gediplomeerde POH-S voor 2 dagen per week. De voorkeur gaat uit naar maandag, dinsdag of donderdag, maar alles is bespreekbaar.

Je komt te werken in een leuk team met een laagdrempelig onderling contact. Daarnaast is er veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.
Lijkt het je leuk om persoonlijk kennis te maken? Wacht dan niet langer en stuur een reactie.

Sluitingsdatum: 21-06-2024

Van zorgexpert tot coördinator en van regionaal aanspreekpunt tot kwaliteitsbewaker. Werk jij als Praktijkondersteuner (POH) en ben je toe aan een volgende stap in je carrière waarin je verschillende talenten kan combineren? Dan hebben wij dé functie voor jou: Projectmedewerker Innovatie. Je gaat niet alleen meewerken aan vernieuwende zorgprojecten, maar bent ook de (zorginhoudelijk) adviseur en vraagbaak voor de POH's bij de 45 huisartsenpraktijken in de regio.
Spreekt die coördinerende rol je aan? Reageer dan snel want Dan ben jij misschien wel die collega die ons Innovatieteam voor 24 tot 32 uur per week komt versterken.


Functie:poh
Startdatum:23-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Huisarts en Zorg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures gorichem
  2. Gediplomeerde POH-S Huisarts en Zorg 23-05-2024

Bekijk ook andere vacatures