Vacature Praktijkondersteuner Huisarts

Praktijkondersteuner Huisarts in Asperen

Solliciteren voor "Praktijkondersteuner huisarts 16 uur Asperen (gediplomeerd of halverwege de opleiding)"

Praktijkondersteuner huisarts 16 uur Asperen (gediplomeerd of halverwege de opleiding)

Ben jij een ervaren praktijkondersteuner of ben je reeds met de opleiding gestart en heb je de modules CVRM en Diabetes Mellitus, bijna, afgerond dan zijn wij op zoek naar jou!
Voor een huisartsenpraktijk in Asperen zijn wij op zoek naar een praktijkondersteuner somatiek voor 16 uur in de week per september 2024. Het is een gezellige, kleine en drukke praktijk waar je veel kunt leren en je zelfstandig aan de slag mag. Graag vertellen wij je meer over deze fantastische werkplek.
Wie is Star-shl

Star-shl is een stichting die medische diagnostiek levert. De diagnostische centra zijn opgericht door en voor huisartsen om onafhankelijke eerstelijnsdiagnostiek mogelijk te maken en zo optimaal mogelijk te organiseren, voor het welzijn van de patiënt. Onze 1.400 medewerkers leveren een uitgebreid palet aan diagnostische diensten voor meer dan 2.500 huisartsen, verloskundigen en zorgprofessionals werkzaam in andere zorginstellingen.
We nemen bloed af en voeren functie- en beeldvormende onderzoeken uit, zoals ECG en longfunctie. Bij huisartspraktijken begeleiden we patiënten met een chronische ziekte, zoals diabetes of een hoge bloeddruk. Ook heeft Star-shl de grootste trombosedienst van het land. Als samenwerkingspartner van de huisarts organiseren we daarnaast scholingen, diagnostisch toetsingsoverleg en lezingen. We participeren in wetenschappelijke studies vanuit een groot academisch netwerk. Dit doen we allemaal vanuit onze kernwaarden 'samen', 'hartelijk' en 'toonaangevend'. Deze kernwaarden zitten in het DNA van onze medewerkers.
Wat ga je doen?

Als praktijkondersteuner geef je in zelfstandige spreekuren zorginhoudelijke ondersteuning aan patiënten met een chronische aandoening. Doelgroepen zijn patiënten met Diabetes Mellitus, Cardio Vasculair Risico, Astma, COPD en in de toekomst ouderenzorg. Het is fijn als je patiënten kunt instellen en bijstellen op insuline en je in het bezit bent van de Caspir opleiding. Mocht je dit nog niet beheersen, bieden wij je de mogelijkheid om je hierin te ontwikkelen.
In overleg met de huisarts kunnen extra patiëntengroepen en extra taken worden toegevoegd aan het takenpakket. Je houdt zelfstandig spreekuur, geeft voorlichting, voert eenvoudige verpleegtechnische handelingen uit en legt waar nodig huisbezoeken af.

Jouw profiel

Een enthousiaste, energieke, gemotiveerde en ervaren medewerker met een afgeronde post HBO opleiding tot praktijkondersteuner of in opleiding met een afgeronde module CVRM en Diabetes Mellitus. Wij verwachten dat je affiniteit hebt met computers en ervaring met geprotocolleerd werken. Je beschikt over goede contactuele eigenschappen, een creatief denkvermogen en bent proactief. Je denkt graag mee over beleid ten aanzien van patiënten. Je kunt hoofd- en bijzaken van elkaar scheiden, staat positief in het leven en bent representatief.

Wij bieden jou
Je treedt in dienst bij Star-shl praktijkondersteuning; een organisatie meerdere collega-POH's werkzaam zijn. Je krijgt de mogelijkheid om met hen te sparren en je ontmoet hen tijdens teambijeenkomsten of bijscholingen. Inschaling van het salaris vindt plaats conform de cao ziekenhuizen, functiegroep 50 voor een gediplomeerd praktijkondersteuner, inclusief een vakantiegelduitkering (8,33%), een eindejaarsuitkering (8,33%) en goede scholingsfaciliteiten. Ben je nog in opleiding dan kunnen we met elkaar in gesprek over een vergoeding van jouw opleidingskosten.

Neem dan contact op met , secretariaat van Star-shl praktijkondersteuning via nummer . Op https://werkenbij.star-shl.nl vind je meer informatie over onze organisatie. Reageer vóór 1 juli 2024 door hieronder te solliciteren.


Functie:praktijkondersteuner huisarts
Startdatum:18-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3047 – 4324
Uren per week:16 – 16

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Star-shl via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures gorichem
  2. Praktijkondersteuner Huisarts Star-shl 18-05-2024

Bekijk ook andere vacatures