Vacature Nanny

Nanny in Hardinxveld-Giessendam

Kinderoase zoekt nanny's

Warme, enthousiaste nanny's, welteverstaan. Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Bel of mail ons eens voor een vrijblijvend gesprek.

Schroom niet om contact op te nemen. Ook als er op deze pagina momenteel geen interessante vacatures voor je staan, ben je hartstikke welkom. Na 20 jaar weten we namelijk dat het vacature-aanbod morgen plots héél anders kan zijn.

We koppelen jou graag aan een passend gezin als nanny of gastouder, zodat je zorgeloos kunt doen wat je leuk vindt: met kinderen werken.

Je kunt ons altijd bellen of mailen om je interesse kenbaar te maken. Dan vertellen we je meer vertellen over de vacature en onze werkwijze. Jij kunt ons op jouw beurt vertellen over jouw kennis en ervaring.

Is er een klik, dan is het natuurlijk leuk om elkaar persoonlijk te ontmoeten. Dit doen we op kantoor in Gorinchem, zodat je ook ziet wat je thuisbasis zal zijn. Tijdens dit vrijblijvende gesprek maken we een profielschets van jou als nanny en/of gastouder.

Hebben we de perfecte match gevonden en zijn je papieren op orde? Dan gaat het avontuur beginnen! Je wordt een steun en toeverlaat voor lieve kinderen.

Ben jij ook een kanjer in de kinderopvang?

Wij denken van wel. Natuurlijk is het belangrijk dat wij ook bij jou passen. Lees daarom gerust eens onze pagina speciaal voor onze Kinderoase Kanjers .

Ouders


Pijl Kinderoase


Nanny's


Aangesloten bij

VGOB Gastouderbureau Kinderoase BV
Papland 9-1D
4206 CK Gorinchem
T

Functie:nanny
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Kinderoase via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures gorichem
  2. Nanny Kinderoase 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures