Vacature Verpleegkundig Specialist

Verpleegkundig Specialist in Sliedrecht

Verpleegkundig Specialist Sliedrecht

24-36 uur

Waar kom je te werken?

Je komt te werken binnen het Centrum voor Spoedeisende Psychiatrie (CSP) voor Volwassenen in Sliedrecht. Vanuit het centrum wordt er 24/7 zorg geboden aan volwassenen met acute psychiatrische klachten in de regio Zuid-Zuid-Holland.
Binnen het CSP zijn er zes verschillende afdelingen voor cliënten die klinisch worden opgenomen, namelijk twee Medium Care afdelingen, twee High Intensive Care afdelingen, een High Care afdeling voor ouderen en een Care+ afdeling voor langer durende zorg. Iedere afdeling kent zijn eigen cliëntgroep en vraagt specifieke expertise.
Krachtiger samenwerken over de leeftijdsgrenzen heen met oog voor de kwetsbaarheden van de cliënt is uitgangspunt voor de verdere ontwikkeling van de zorg die wij bieden aan onze cliënten.

Ben jij die professional die we zoeken?

Jouw verantwoordelijkheden

 • Als Verpleegkundig Specialist word je als regiebehandelaar ingezet voor de behandeling van onze cliënten. Je maakt als Verpleegkundig Specialist onderdeel uit van een multidisciplinair team;
 • Je bent inzetbaar voor de crisisdienst, geroosterd in het vaste team en voor oproepbare diensten avond/weekend/nacht. Het gaat om gemiddeld 1,5 diensten per maand;
 • Je begeleidt en behandelt mensen met ernstige psychiatrische problematiek;
 • Je draagt zorg voor de opzet en uitvoering van het (voor de cliënt passend) behandel- en herstelplan;
 • Je werkt als Verpleegkundig Specialist/ regiebehandelaar samen met een psychiater.

Vragen?

Voor vragen over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met de contactpersoon in de vacature. Met vragen over het sollicitatieproces, kun je terecht bij de afdeling recruitment:


Whatsapp:

Jouw kennis en vaardigheden

 • Innovatief, flexibel en daadkrachtig zijn de woorden die jou omschrijven. Daarnaast ben jij in staat je in te leven in de cliënt en beschik je over een hoge mate van flexibiliteit en aanpassingsvermogen;
 • Je bent afgestudeerd als Verpleegkundig Specialist GGZ en in het bezit van een geldige BIG, een registratie bij het V&VN en een AGB-code;
 • Je hebt aantoonbare ervaring en/of affiniteit met acute psychiatrie;
 • Je bent gedreven in het aangaan van een betrokken samenwerkingsrelatie met de cliënt en bent gericht op innovatie binnen de GGZ;
 • Je bent een enthousiaste collega die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken, van aanpakken houdt, een pro actieve rol aanneemt, verbinding zoekt en sparringpartner voor collega's wil zijn. Want samen maken wij het verschil!

Wat bieden wij

 • Een uitdagende en diverse baan als Verpleegkundig Specialist met ruimte voor ontwikkeling;

 • Salariëring en rechtspositie zijn conform de cao-GGZ. Deze functie is ingeschaald in schaal 65;

 • 8,33% eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag;

 • 35 uur per jaar levensfasebudget (kan je meenemen vanuit een andere ggz werkgever);

 • 500 euro bruto per jaar balansbudget.

Wil je je interesse kenbaar maken of nog vragen over de functie of locatie? Neem gerust contact op met teammanager Frans Hoogland. Bereikbaar per telefoon of WhatsApp: of per mail:

Het sollicitatieproces

Stap 1

Gesolliciteerd? Heb je in de tussentijd vragen? Neem dan gerust contact op met een van onze recruiters.

Stap 2

Als we denken dat we een goede match zijn, nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om een eerste gesprek in te plannen. Je eerste gesprek heb je met de teammanager. Op deze manier krijg je meteen een goed beeld van de locatie, de afdeling en het team waarin je mogelijk komt te werken.

Stap 3

Afhankelijk van de functie volgt een tweede gesprek met bijvoorbeeld een collega uit je nieuwe team. Ben je benieuwd naar de locatie en het team waar je komt te werken? Een (halve) dag meelopen op de afdeling behoort tot de mogelijkheden. We vinden het belangrijk dat er wederzijds een goede match is.

Stap 4

Zijn we allebei enthousiast? Dan ontvang je van ons een passend aanbod. Je kunt je contract online tekenen. We kijken ernaar uit je te verwelkomen als onze nieuwe collega!Functie:verpleegkundig specialist
Startdatum:20-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4785 – 6264
Uren per week:24 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Yulius via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures gorichem
 2. Verpleegkundig Specialist Yulius 20-05-2024

Bekijk ook andere vacatures