Vacature Casemanager Fact

Casemanager Fact in Sliedrecht

Casemanager FACT

36 uur

Waar kom je te werken?

Je komt te werken in ons FACT team in Sliedrecht. We werken vanuit de visie van positieve gezondheid, herstelondersteunende- en netwerkgerichte zorg. FACT is een afkorting voor 'Flexible Assertive Community Treatment'. Het is een werkwijze waarbij er vanuit een team van hulpverleners ambulante, outreachende behandeling wordt geboden, dus zoveel mogelijk in de eigen omgeving van de cliënt. Daarbij kan bij een crisissituatie de zorg gemakkelijk worden geïntensiveerd, omdat meerdere behandelaren gezamenlijk de zorg voor de cliënt vormgeven. Op die manier kan opname in veel gevallen worden voorkomen of verkort. Yulius heeft 5 FACT-teams in de regio Zuid Holland-Zuid.

Ons team is samengesteld uit meerdere disciplines zoals een psychiater, GZ-psycholoog, verpleegkundig specialist, social worker, maatschappelijk werker, sociaal psychiatrisch verpleegkundige, psychiatrisch verpleegkundigen, ervaringsdeskundige, arbeidsdeskundige en secretariële ondersteuning.

Werken in een FACT team is een uitdagende en afwisselende baan! Geen werkdag is hetzelfde waarbij je samen met je team voortdurend bezig bent om maatwerk te leveren aan cliënten met een ernstige psychiatrische aandoening.

Werken als casemanager bij Yulius is samenwerken in een betrokken en professionele werkomgeving!

Werken in een FACT team is een uitdagende en afwisselende baan!

Jouw verantwoordelijkheden

In je dagelijks werk ben je bezig met de behandeling en ambulante zorg bij cliënten met psychiatrische stoornissen en hun naasten in hun eigen omgeving. Als casemanager heb je een eigen caseload waar je samen met de regiebehandelaar en de verschillende disciplines in het team zorg voor draagt.

Jouw directe verantwoordelijkheden:
Het opstellen en uitvoeren van behandelplannen zoals deze in samenspraak met de cliënt en diens systeem zijn opgezet. Aandacht voor het sociale netwerk is hierbij vanzelfsprekend.


Whatsapp:

Jouw kennis en vaardigheden

 • Jij bent in het bezit van een afgeronde opleiding SPV, HBO Social Work, HBO-V, of HBO MWD;
 • Je hebt relevante en aantoonbare werkervaring in de GGZ;
 • Je bent gedreven in het aangaan van een betrokken samenwerkingsrelatie met de cliënt, diens naasten en onze ketenpartners in de buurt;
 • Je bent zowel een teamspeler als een zelfstandig werkende (ambulant);
 • Je hebt sterke sociale vaardigheden en een flinke mate van overtuigingskracht;
 • Je hebt humor en kan goed relativeren;
 • Je bent op zoek naar continue verbetermogelijkheden van de kwaliteit van zorg;
 • Verder is het hebben van een rijbewijs en auto noodzakelijk om de functie uit te kunnen voeren.

Wat bieden wij

 • Wij bieden jou een interessante en uitdagende werkplek, te midden van leuke collega's.
  Verder bieden we je?
 • Een salaris en rechtspositie conform cao GGZ, passend bij je ervaring en opleiding. (schaal 50 of schaal 55 wanneer je een SPV opleiding hebt);
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Ruimte voor ontwikkeling (vaste ontwikkelmomenten in het team, gratis gebruik van GGZ bibliotheek, e-Learnings in de GGZ-accademy);
 • Een Chromebook en werktelefoon.

Benieuwd naar alle voordelen als je komt werken bij Yulius? Bekijk dan eens onze arbeidsvoorwaardenpagina:

https://www.werkenbijyulius.nl/portal-over-het-bedrijf/arbeidsvoorwaarden-yulius

Interesse?
Als je meer informatie wilt hebben over deze vacature of de functie van casemanager neem dan gerust contact op met , , via het telefoonnummer . Een bericht sturen via WhatsApp is ook mogelijk!Functie:casemanager fact
Startdatum:24-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3218 – 4263
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Yulius via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures gorichem
 2. Casemanager Fact Yulius 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures