Vacature Begeleider Ambulant

Begeleider Ambulant in Gorinchem

Syndion

   • Syndion jaarverslag
   • Bestuur en directie
   • Raad van Toezicht
   • Strategisch meerjarenbeleidsplan
  • Cyclisch werken en het cliëntportaal - Caren
   • Films Cyclisch werken
  • De kosten van zorg

Syndion. Doen we samen.

Begeleider ambulant

Voor de ambulante begeleiding van jeugd en volwassenen met een lichte tot ernstig verstandelijke beperking en/of lichamelijke beperking in de regio Drechtsteden, zijn wij op zoek naar een parttime begeleider voor 6-12 uur per week.

Jouw werk als ambulant begeleider

Bij Syndion werken we met zelfstandige teams. De verantwoordelijkheid voor cliënten wordt gezamenlijk gedragen. Als begeleider ben je eindverantwoordelijk voor het opstellen, afstemmen en gezamenlijk uitvoeren van het persoonlijk ondersteuningsplan van cliënten. Hierbij staat de zeggenschap en regie van de cliënt centraal en weet je actief het netwerk van de cliënt te betrekken.
Op meerdere momenten in de week hebben cliënten woonachtig in het Drechtsteden gebied ambulante begeleiding nodig. Dit is bij voorkeur overdag, soms in de avond. Het betreft cliënten met een verstandelijke beperking, een lichamelijke beperking en/of Niet-Aangeboren-Hersenletsel (NAH). Je werkt in de gezinssituatie waar ook opvoedkundige begeleiding gewenst is of bij oudere cliënten. Het is van belang dat je de sensitiviteit hebt waardoor je je kunt instellen op elke unieke (gezin)situatie. Je werkt zelfstandig en weet beslissingen te nemen.

Wat doet Syndion?

Syndion is er voor mensen - jong en oud - met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. We ondersteunen hen zó, dat zij kunnen opgroeien, leren, wonen en werken op een manier die zij zelf prettig vinden. Vanuit hun wensen en mogelijkheden.

Jouw nieuwe werkplek

Syndion zorgt voor professionele ondersteuning, verzorging en begeleiding van jeugd en volwassenen in de thuissituatie. De wijze waarop dit gebeurt wordt in nauwe samenspraak met de cliënt vastgesteld. In het Persoonlijk Ondersteuningsplan worden de afspraken vastgelegd, waarbij ook het netwerk van de cliënt wordt betrokken. Ons doel is cliënten ondersteunen bij het zelfstandig wonen, ouders en kinderen met een beperking te ondersteunen waarbij zeggenschap en ontwikkeling kernwaarden zijn. Hierbij is de persoonlijk begeleider van Syndion het aanspreekpunt voor het gezin en of de cliënt.

Werktijden

Op diverse tijden en dagen in de week.
Flexibel in te zetten en bereid om in de avonduren te werken.

Ben jij onze nieuwe begeleider?

Om deze zelfstandige functie professioneel in te kunnen vullen is het nodig dat je beschikt over:
 • Een afgeronde relevante opleiding, op niveau 3 zoals MMZ3
 • Heb jij affiniteit met de doelgroep en met ambulant werken?
 • Eigen vervoer
 • Doortastendheid en je kunt reflecteren op eigen handelen
 • Heb je oog voor de wensen en behoeften van alle betrokkenen?JeJe bent bereid om in voorkomende gevallen tegen een vergoeding, je eigen smartphone tablet of laptop in te zetten voor zakelijk gebruik

Wat bieden wij onze begeleider

 • We bieden je een betekenisvolle functie in een organisatie met korte lijnen en een informele werksfeer. Je krijgt de kans om op een persoonlijke, authentieke manier je werkzaamheden uit te voeren
 • De CAO Gehandicaptenzorg is van toepassing en je salaris voor deze functie bedraagt maximaal 3.360,00 euro bruto per maand (functiegroep 35) op basis van een 36-urige werkweek, exclusief ORT.
 • Je hebt recht op een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Je krijgt direct een vast dienstverband na de proeftijd van 2 maanden
 • Kijk hier voor de uitgebreide informatie van onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden

Enthousiast?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature, dan zien we jouw reactie graag tegemoet! Wij kijken al naar je uit en we ontmoeten je graag.
Bel gerust naar Syndion telefoonnummer of mail naar

×

Begeleider ambulant

×

Begeleider ambulantFunctie:ambulant begeleider
Startdatum:22-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3360 – 3360
Uren per week:6 – 12

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Syndion via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures gorichem
 2. Begeleider Ambulant Stichting Syndion 22-05-2024

Bekijk ook andere vacatures