Vacature Medewerker Welzijn Plus

Medewerker Welzijn Plus in Wijk en Aalburg

Ben jij een zorgzaam type en draag jij de ouderenzorg een warm hart toe? Dan is werken bij Maaswaarden misschien wel wat voor jou! Hou je je graag bezig met het welzijn van onze bewoners en kun jij je vinden in onze kernwaarden; liefdevol, waardevol en respectvol? Twijfel dan niet langer en reageer!

Maaswaarden (locaties Wijkestein en de Notenhoff), thuiszorg en WMO is een dynamische zorgorganisatie in het Land van Heusden en Altena. Ontwikkelingsgericht en slagvaardig, een organisatie waar mensen elkaar kennen. Bewoners, cliënten, familie, vrijwillige collega's en zorgprofessionals streven naar een gelijkwaardige samenwerking om zo een aantrekkelijke en vertrouwde woon/zorg/leefomgeving voor onze bewoners te creëren en een inspirerende werkomgeving voor hun medewerkers.

Maaswaarden is er voor bewoners en cliënten en is er voor de familie, naasten en hun netwerk. Maaswaarden kijkt naar de kwaliteit van leven en wat de cliënt en bewoner zelf kan. Samen met de vrijwillige collega's zorgen we ervoor dat cliënten en bewoners zo zelfstandig mogelijk kunnen leven. Dit kan alleen door maatwerk te leveren, door oog te hebben voor de ander en zorg te bieden met het hart.

Wij zijn op zoek naar een

(afdeling De Rib, locatie Notenhoff)

Als geef je bewoners de aandacht en zorg die zij vragen. Je biedt structuur en begeleidt op een persoonlijke manier. Je bent inspirerend, motiverend en denkt vanuit mogelijkheden.

Je neemt initiatief tot het organiseren van activiteiten voor zowel de gehele groep als de individuele bewone. Je werkt vanuit het zorgplan. Voor een optimaal welbevinden is het belangrijk dat je vraag en aanbod goed op elkaar weet af te stemmen. Deze worden afgestemd op de vraag van de bewoner, rekening houdend met de wensen, psychisch welbevinden en mogelijkheden.

Je speelt een belangrijke rol in het op tijd signaleren van veranderingen in de gezondheidssituatie van de bewoners. Intensief contact met je (vrijwillige) collega's en het netwerk rondom de bewoner is erg belangrijk. Je biedt ondersteuning en begeleiding voor zowel de bewoner, als familie en mantelzorgers. Je voorziet van informatie, tips, begeleiding en oplossingsgerichte mogelijkheden.

Wie ben jij:

 • Je bent bij voorkeur in het bezit van een diploma Zorg en Welzijn op niveau 3 of 4. Ervaring in de activiteitenbegeleiding is een pré, maar mocht je geen ervaring of opleiding in deze richting hebben mag je ook zeker reageren;
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep;
 • Je staat voor degene die jouw zorg nodig heeft;
 • Je bent enthousiast en kan zowel zelfstandig werken als samen in een team;
 • Je hebt een flexibele en collegiale instelling en bent bereid om zo nodig een stapje extra te doen.

Wat bieden wij jou:

 • Een contract voor ongeveer 16 uur per week;
 • Je krijgt een salaris van min €2536,95 en max. €3502,58 (o.b.v. 36 uur) in overeenstemming met CAO VVT FWG 40;
 • We zijn een platte organisatie met een betrokken management en bestuur;
 • Je krijgt volop gelegenheid tot persoonlijke ontwikkeling.

Reageren?
Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? We zien je sollicitatie graag uiterlijk 14 juni 2024. tegemoet. Heb je vragen? Neem dan contact op met , , op telefoonnummer . De gesprekken staan gepland op 24 juni tussen 09.00 en 12.00 uur op locatie de Notenhoff of 25 juni tussen 14.00 en 17.00 uur op locatie Wijkestein.

Ben je al in dienst bij Maaswaarden? Stuur je sollicitatie per mail naar de afdeling HR, mailadres We vragen je dit te doen uiterlijk 14 juni as.Functie:medewerker welzijn plus
Startdatum:25-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:2536 – 3502
Uren per week:16 – 16

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zorgplein Maaswaarden via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures gorichem
 2. Medewerker Welzijn Plus Zorgplein Maaswaarden 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures