Vacature Calculator infra

Calculator infra in Gorinchem

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de civiele techniek? Dan is de functie van Calculator wellicht iets voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste calculator civiele techniek met ervaring in het opstellen van calculaties voor projecten in de infrastructuur. Als civiele calculator ben je verantwoordelijk voor het opstellen van kostenramingen en begrotingen voor projecten in de infrastructuur. Je maakt gebruik van verschillende calculatieprogramma's om nauwkeurige berekeningen te maken en de kosten van materialen, arbeid en apparatuur te bepalen. Je werkt samen met projectmanagers, uitvoerders en engineers om ervoor te zorgen dat projecten binnen de begroting blijven en op tijd worden opgeleverd. Je beoordeelt offertes van leveranciers en onderaannemers en maakt afspraken met hen over de levering van materialen en diensten. Daarnaast ben je betrokken bij het opstellen van aanbestedingsdocumenten en bied je ondersteuning bij de onderhandelingen met opdrachtgevers en andere belanghebbenden. Je houdt de ontwikkelingen in de markt en de wet- en regelgeving in de gaten en past jouw begrotingen hierop aan. Kortom, als civiele calculator speel je een belangrijke rol bij het bepalen van de kosten van een project en ben je van groot belang voor het succes van een project.Functie:Calculator Kabels en Leidingen
Startdatum:14-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via c.bijker@eminentgroep.nl of 06 - 43 55 48 04. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures gorichem
  2. Calculator infra Eminent Groep 14-05-2024

Bekijk ook andere vacatures