Vacature Servicemonteur

Servicemonteur in Meerkerk

Over de functie

Als servicemonteur ben je verantwoordelijk voor het oplossen van storingen aan diverse installaties, zoals CV- en MV-installaties. Je voert niet alleen reparaties uit, maar houdt ook installaties goed onderhouden. Dit betekent dat je dagelijks wordt uitgedaagd met verschillende technische problemen, terwijl je tegelijkertijd direct contact hebt met klanten. Deze rol biedt dus niet alleen een kans om je technische vaardigheden te verbeteren, maar ook om je communicatieve en sociale vaardigheden verder te ontwikkelen, binnen een hecht en enthousiast team.

Wat bieden wij jou?

 • Een salaris tussen €2.600,- en €3.500,- per maand, afhankelijk van jouw ervaring en vaardigheden;
 • Pensioenregeling via BeFrank voor financiële zekerheid na jouw pensioen;
 • Kans op contractzekerheid met diverse opdrachten;
 • Toegang tot Maandag® Academy met een breed aanbod aan trainingen en cursussen.

Functie eisen

Stap in de schoenen van onze ideale servicemonteur en laat je technische vaardigheden schitteren! Ben jij klaar om problemen op te lossen en klanten met een glimlach achter te laten? Dan is dit jouw kans om te stralen! Maar wat maakt jou een perfecte match voor deze rol?

Wij zoeken iemand die:

 • Ervaring heeft als servicemonteur, bij voorkeur in de installatietechniek;
 • Representatief overkomt en uitstekend met mensen kan omgaan;
 • Zelfstandig kan werken en goed kan omgaan met vrijheden;
 • Beschikt over sterke technische vaardigheden en probleemoplossend vermogen;
 • In het bezit is van een Vca-certificaat of is bereidwillig deze te behalen;
 • De Nederlandse taal in zowel schriftelijk als mondeling beheerst.

Over het bedrijf

Stel je voor, een bedrijf dat al sinds 1964 de klappen van de zweep kent in de installatiewereld. Bij onze opdrachtgever is vakmanschap geen loze term; het zit in hun DNA. Maar wat hen écht bijzonder maakt, is hun passie voor duurzaamheid. Met een scherp oog voor de nieuwste technologieën zetten ze zich in voor een groenere toekomst.

Hier gaat het niet alleen om de klus klaren, maar om het bieden van oplossingen die écht het verschil maken. Of het nu gaat om woningbouwverenigingen of het MKB, zij hebben de kennis en kunde in huis om elke uitdaging aan te gaan.

Wat de sfeer betreft? Denk aan een warme, open omgeving waar samenwerking centraal staat. Korte communicatielijnen zorgen ervoor dat ideeën snel tot bloei komen en successen samen gevierd worden.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Servicemonteur die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.Functie:servicemonteur cv
Startdatum:21-05-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2600 – 3500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Maandag via ruben.tempelaars@maandag.nl of 31651112162. Of bezoek hun website https://www.maandag.nl.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures gorichem
 2. Servicemonteur Maandag 21-05-2024

Bekijk ook andere vacatures