Vacature Projectleider Adviseur Geotechniek

Projectleider Adviseur Geotechniek in Sliedrecht

Alles over Bouw & Installaties

Jouw werk heeft impact

Hoe zorgen we ervoor dat complexe kunstwerken en dijkversterkingen inpasbaar en betaalbaar blijven? Hoe maken we Nederland klimaatbestendig? Bij Iv-Infra zijn we gek op complexe technische uitdagingen. Elk project is een hersenkraker die ons dwingt verder te denken dan het geijkte. Als projectleider/adviseur geotechniek krijg je de kans om binnen onze projecten een belangrijk onderdeel te zijn van het ontwerpproces. Door samen met collega's geotechnische vraagstukken op te lossen en hier de meest optimale ontwerpen voor op te stellen, vorm je de basis van een inpasbaar en betaalbaar ontwerp. Je werkt samen met een enthousiast team hoogopgeleide adviseurs, tekenaars en werkvoorbereiders. Door van de vertrouwde paden af te wijken, creëer je nieuwe kansen en realiseer je innovaties en duurzame oplossingen. Je gaat werken aan projecten op het gebied van (beweegbare) kunstwerken, waterbouwkundige constructies, waterveiligheid en droge infrastructuur, en doet dit voor verschillende typen opdrachtgevers. Jij bent binnen de projecten het aanspreekpunt als het gaat om geotechniek. Kortom, jouw kennis en handelen heeft impact.

Wat verwachten wij van jou?

Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding Civiele Techniek of Geo-Engineering en vijf tot tien jaar ervaring op het gebied van geotechniek. Je hebt ervaring met het uitvoeren van geotechnische werkzaamheden binnen constructieve projecten, waterveiligheidsprojecten en infrastructurele werken. Ruime ervaring met de D-Serie van Deltares en Plaxis (2D/3D) is vereist. Kennis van omgevingsbeïnvloeding (trillingspredicties) zien we als een pre. Je vindt het leuk om projectteams (procesmatig) aan te sturen, contact met de klant te onderhouden en je netwerk uit te breiden. Daarnaast heb je kwaliteit hoog geprioriteerd en ben je goed in staat de planning en bijbehorende financiën van projecten te bewaken. Je werkt nauw samen met de teamleider geotechniek. Je vindt het fijn te acteren in multidisciplinaire teams en samen te werken met de overige projectteamleden en collega geotechnisch adviseurs om tot de beste resultaten te komen. Dankzij jouw kennis en ervaring ben je ook in staat om collega's te ondersteunen en begeleiden. Minstens zo belangrijk vinden we je enthousiasme en je drive. Je weet precies hoe je de echte klantbehoeften boven tafel krijgt en hoe je deze vertaalt naar een aanpak van uit te voeren werkzaamheden. Ongeacht je standplaats (Sliedrecht, Nieuwegein of Haarlem) ben je bereid te werken vanuit verschillende locaties.

Wat hebben wij jou te bieden?

Een uitdagende baan als projectleider/dviseur geotechniek bij het meest diverse ingenieursbureau van Nederland! Je komt terecht in een organisatie waar wereldwijd in zeven verschillende markten wordt gewerkt aan de meest bijzondere en technisch complexe vraagstukken. Het zijn projecten die zelfs de slimste specialisten niet 1, 2, 3 oplossen. Zo is elke dag een nieuwe uitdaging én zorgen we ervoor dat medewerkers hun talenten blijven ontwikkelen. En naast techniek houden we ook wel van een feestje! Zo is het bezoeken van het EK en WK een van de Iv-tradities. Bekijk hier wat je gegarandeerd terugvindt als je bij Iv aan de slag gaat!

  • Persoonlijk ontwikkelingsplan
  • 7% gratificatie
  • Winstuitkering
  • Flexibele werktijden
  • Studiemogelijkheden
  • Uitstekende pensioenregeling
  • Internationale mogelijkheden

Projectleider/adviseur geotechniek

Functie:adviseur/projectleider geotechniek
Startdatum:14-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Iv-Groep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures gorichem
  2. Projectleider Adviseur Geotechniek Iv-Groep 14-05-2024

Bekijk ook andere vacatures