Vacature Medewerker Technische Dienst

Medewerker Technische Dienst in Meerkerk

Bij CF Groep denken we in mogelijkheden en werken we samen om klussen te klaren. Wij zijn meer dan zomaar collega’s. We hebben oog voor elkaar en vormen een team, met passie voor ons vak.

Wij zijn op zoek naar een:

Medewerker Technische Dienst
Meerkerk, 38 uur per week

Het gezond en puur houden van lucht is onze missie. Zo zorgen we in een groot aantal industrieën en sectoren elke dag opnieuw voor schonere lucht en meer veiligheid. Onze actief koolfilters leveren wereldwijd een belangrijke bijdrage aan gezondere werk- en leefomgevingen.

Wat ga je doen?
Jij beheert ons machinepark! Je voert preventief onderhoud uit, repareert machines en vervangt onderdelen. De systemen zijn elektronisch, mechanisch en pneumatisch. Je lost storingen op en daarnaast beheer je de technische middelen. Natuurlijk rapporteer je over je bevindingen en heb je contact met leveranciers.
 

Functie:Technisch medewerker
Startdatum:16-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 4000
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met CF Groep B.V. via info@cf-groep.nl of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures gorichem
  2. Medewerker Technische Dienst CF Groep B.V. 16-05-2024

Bekijk ook andere vacatures