Vacature Enthousiaste Onderwijsassistenten

Enthousiaste Onderwijsassistenten in Andel

Enthousiaste onderwijsassistenten met sociaal pedagogische kwaliteiten! (PA84)

 • Standplaats Andel
 • Salarisschaal 05
 • Omvang (FTE): 2

 • Omvang (FTE):

  2,00

 • Standplaats:

  Andel

 • Type contract:

  Tijdelijk

 • Sector, school of dienst:

  Curio prinsentuin andel

 • Salarisschaal:

  05

 • Sluitingsdatum:

  21-06-2024

Wat ga je doen?

Als pedagogisch ondersteuner maak je deel uit van het onderwijsondersteunend team en lever je een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van onze leerlingen. Jij bent diegene die zorgt voor rust en veiligheid in de school. Je surveilleert tijdens de pauzes en zorgt ervoor dat de leerlingen de aula weer netjes achter laten. Na de pauze doe je een rondje door de school om te checken of iedere leerling weer zijn plek in de klas heeft gevonden. Ook zie je erop toe dat de leerlingen die even geen lessen hebben in de aula aan de slag gaan met hun schoolwerk. Kortom, jij bent de oren en ogen van de school. Je zorgt ervoor dat je tijdig door hebt wat er speelt onder onze leerlingen. Hierdoor kun je tijdig actie ondernemen en eventueel schakelen met je collega's. Daarbuiten word je ingezet als invaller als er docenten ziek zijn. Als er daarnaast nog ruimte is om te ondersteunen bij lessen, dan bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn.

Wie ben jij?

Je zorgt ervoor dat je weet wat er speelt in de school zodat je preventief actie kunt ondernemen. Je staat stevig in je schoenen.
Je stimuleert onze leerlingen om aan het werk te gaan en zorgt voor orde en rust. Natuurlijk ben je dol op onze pubers en werk je graag met hen samen.
Verder ben je in het bezit van en mbo opleiding maatschappelijk werk of pedagogisch werk. Uiteraard breng je de nodige werkervaring met je mee.

Verder:

 • Ben je in het bezit van het diploma van onderwijsassistent of vergelijkbaar;
 • Heb je ervaring met het begeleiden van jongeren tussen de 12 en 17 jaar;
 • Werk je graag samen met jouw collega's om het beste uit onze leerlingen te halen.

Wat vragen wij?

Als je bij ons komt werken moet je volgens de wet een originele en geldige Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) inleveren. Geldig betekent niet ouder dan zes maanden en de VOG moet bedoeld zijn voor het specifieke screeningsprofiel Onderwijs.
Zonder een geldige VOG kun je niet van start!

Toelichting op sollicitatieprocedure

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Solliciteer dan via de knop 'Solliciteren'. Je motivatiebrief met CV (in pdf-formaat) kun je richten aan , .

Wat mag je verwachten?

Curio is een organisatie volop in ontwikkeling. Ook onze medewerkers krijgen de mogelijkheid om hun kwaliteiten te ontwikkelen. We maken dit mogelijk door te zorgen voor een cultuur waar "liefde voor leren" ruim baan krijgt. Teamspirit staat bij ons hoog in het vaandel. Door het werken met deze doelgroep draag je een steentje bij aan de maatschappelijke belangen in de samenleving. Daarnaast bieden wij:

 • Salaris maximaal
  € 3.171 bruto p.m.

 • Vakantiegelduitkering 8% van het jaarsalaris

 • Eindejaarsuitkering 8,33%
  van het jaarsalaris

 • Toegang tot het vitaliteitsportaal

 • Goede pensioenopbouw bij ABP

 • Loopbaan lang ontwikkelen met onze Curio Academie

 • Centraal introductieprogramma

 • Je bent de schoolvakanties vrij

Curio prinsentuin andel

Rondleiding

Welkom op Curio prinsentuin Andel. Op deze locatie kunnen leerlingen terecht voor voor de vmbo leerwegen basis, kader en gemengd.

Op Curio prinsentuin Andel helpen we onze leerlingen te ontdekken waar ze goed in zijn en wat ze leuk vinden. Onze school is ruim opgezet, maar niet te groot. Een veilige leeromgeving, gelegen in een rustige omgeving. We geven veel persoonlijke aandacht en extra begeleiding als dat nodig is. We bieden onze leerlingen een brede basis met als centraal startpunt: groen. We leren door te doen en te ervaren: niet alleen in de schoolbanken, we zijn met onze leerlingen actief bezig.

Kijk vooral digitaal rond op onze school. Veel plezier!

Wie zijn wij?

Curio biedt onderwijs waarin leerlingen, studenten centraal staan. We moedigen ze aan om te ontdekken en prikkelen hun nieuwsgierigheid. We leiden ze op tot zelfbewuste deskundigen in hun vakgebied. Onze ambitie is: zorgen dat onze leerlingen en studenten kansrijk en wendbaar zijn op het moment dat ze klaar zijn met hun opleiding. Zo zijn ze goed voorbereid op de arbeidsmarkt van de toekomst.

Wij zijn de beroepsopleider van West-Brabant. Beroepsonderwijs bereikbaar maken voor iedereen van 12-67 jaar, dat vinden we belangrijk. Wij helpen onze leerlingen en studenten het beste uit zichzelf te halen. Zodat de regio dat ook kan doen. We werken voor ons praktijkgerichte onderwijs samen met organisaties, onderwijsinstellingen en overheid in West-Brabant.

Zo verloopt het solliciteren bij CurioFunctie:onderwijsassistent
Startdatum:24-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3171 – 3171
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Curio via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures gorichem
 2. Enthousiaste Onderwijsassistenten Curio 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures