Vacature (Persoonlijk) Begeleider Cocon met Medisch Addendum

(Persoonlijk) Begeleider Cocon met Medisch Addendum in Sleeuwijk

(Persoonlijk) begeleider Cocon met medisch addendum

 • Titel: begeleider De Cocon met medisch addendum
 • Omschrijving: Voor de begeleiding en verzorging van cliënten met een lichamelijke en/of licht verstandelijke beperking en/of intensieve zorgvraag, zijn wij op zoek naar een parttime begeleider. Contracturen in overleg vast te stellen tussen de 20-24 uur per week
 • Contractvorm: parttime
 • Salaris: 3.452
 • Salaris per: maand
 • Werkuren: 16-32
 • Huisnummer: 107
 • Postcode: 4254 AW
 • Type: persoonlijk begeleider
 • Contactpersoon:
 • Categorie: extern

(Persoonlijk) Begeleider De Cocon met medisch addendum

Voor de begeleiding en verzorging van cliënten met een lichamelijke en/of licht verstandelijke beperking en/of intensieve zorgvraag, zijn wij op zoek naar een parttime (persoonlijk) begeleider met medisch addendum. Contract uren in overleg vast te stellen tussen de 16-32 uur per week.

Jouw functie

De Cocon is een woonlocatie in Sleeuwijk. De cliënten wonen zelfstandig en ze kopen hun zorg op maat in bij Syndion. Syndion heeft een eigen appartement van waaruit de 24uurs zorg wordt geleverd. Op De Cocon wonen cliënten met een lichamelijke en/of licht verstandelijke beperking. Een aantal cliënten heeft een intensieve zorgvraag. Daarom behoort het verrichten van medische handelingen tot de dagelijkse werkzaamheden.
Op de Cocon bieden wij helderheid en structuur door vaste zorg- en begeleidingsmomenten aan te bieden.
Als begeleider bied je ondersteuning bij dagelijkse handelingen en gang van zaken zowel in praktische zin, als op sociaal-emotioneel gebied. De eigen regie ligt geheel bij de cliënt en je streeft naar behoud van zoveel mogelijk zelfstandigheid. Een aantal cliënten is voor hun algemene dagelijkse levensverrichtingen grotendeels afhankelijk van de begeleiding en zij vragen in verband met medische problematiek ook specifieke verzorging. Verder zijn er cliënten die individuele begeleiding nodig hebben bij het dagelijks leven en hun persoonlijke ontwikkeling.
Er is 1 client die beademd moet worden, om deze thuisbeademing te kunnen uitvoeren word je opgeleid in het Centrum voor Thuisbeademing bij het Erasmus MC in Rotterdam. Omdat wij 24 uurs zorg bieden zijn alle medewerkers van De Cocon hiervoor opgeleid.

Wie zoeken wij?

We zoeken nieuwe collega's die opgeleid zijn op niveau 3 (begeleider) of niveau 4 (persoonlijk begeleider). BBL leerlingen kunnen ook reageren. Ook (juist) verpleegkundigen worden van harte uitgenodigd om op deze vacature te reageren. Verder:
 • Heb je ervaring in de verzorging van mensen met een lichamelijke beperking en/of begeleiding van mensen met een licht verstandelijke beperking
 • Ben je bereid om verpleegtechnische handelingen uit te voeren zoals: beademing, stomaverzorging en darmspoelen

Werktijden

Alle voorkomende onregelmatige dag-, avond- ,slaap- en weekenddiensten.

Arbeidsvoorwaarden

 • De CAO Gehandicaptenzorg is van toepassing. Je salaris voor deze functie bedraagt maximaal 3.009,00 euro bruto per maand (begeleider, functiegroep 35) of 3.452,00 euro bruto per maand (persoonlijk begeleider, functiegroep 45) op basis van een 36-urige werkweek, exclusief ORT
 • Je hebt recht op een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Je krijgt direct een vast dienstverband, na de proeftijd van 2 maanden
 • Kijk hier voor de uitgebreide informatie van onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden

Solliciteren? Nee hoor; meteen bellen!

Wij komen graag in contact met jou; we hebben je nodig en daarom maken we graag direct een afspraak met kandidaten met een afgeronde zorgopleiding en veel in hun mars.

Functie:persoonlijk begeleider cocon medisch
Startdatum:24-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3009 – 3009
Uren per week:20 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Syndion via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures gorichem
 2. (Persoonlijk) Begeleider Cocon met Medisch Addendum Syndion 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures