Vacature Wijkverpleegkundige

Wijkverpleegkundige in Wijk en Aalburg

Wijkverpleegkundige

Ben jij een zorgzaam type en draag jij de ouderenzorg een warm hart toe? Dan is werken bij Maaswaarden ouderenzorg misschien wel wat voor jou! Ben je in het bezit van het juiste diploma en kun jij je vinden in onze kernwaarden; liefdevol, waardevol en respectvol? Twijfel dan niet langer en reageer!

Maaswaarden ouderenzorg (locaties Wijkestein en ), thuiszorg en WMO is een dynamische zorgorganisatie in het Land van Heusden en Altena. Ontwikkelingsgericht en slagvaardig, een organisatie waar mensen elkaar kennen. Cliënten, familie, vrijwillige collega's en zorgprofessionals streven naar een gelijkwaardige samenwerking om zo een aantrekkelijke en vertrouwde woon/zorg/leefomgeving voor hun cliënten te creëren en een inspirerende werkomgeving voor hun medewerkers.

Maaswaarden is er voor bewoners en cliënten en is er voor de familie, naasten en hun netwerk. Maaswaarden kijkt naar de kwaliteit van leven en wat de cliënt en bewoner zelf kan. Samen met de vrijwillige collega's zorgen ze ervoor dat cliënten en bewoners zo zelfstandig mogelijk kunnen leven. Dit kan alleen door maatwerk te leveren, door oog te hebben voor de ander en zorg te bieden met het hart.

Wij zijn op zoek naar een Wijkverpleegkundige

Als Wijkverpleegkundige vorm je een spil in de wijk en in het zorgnetwerk voor de cliënt. Het aangaan en onderhouden van netwerkverbanden (in de eerste lijn) die van belang zijn voor de totale kwaliteit van zorg voor cliënten is één van je hoofdtaken. Je coördineert de multidisciplinaire en complexe zorg en draagt zorg voor de continuïteit. Je bent daarin het aanspreekpunt voor het team, voor de cliënt en het gehele netwerk om de cliënt heen. Je komt bij de mensen thuis en hebt een belangrijke taak in preventie, diagnostiek, zorg en begeleiding.

Ben jij de Wijkverpleegkundige die onze cliënten zo lang mogelijk zelfstandig laat wonen? Dan ben JIJ de professional die WIJ zoeken!

Wie ben jij:

 • Je bent in het bezit van een diploma HBO-verpleegkundige (niveau 6) bij voorkeur met differentiatie MGZ;
 • Je hebt een BIG-registratie;
 • Ervaring in de thuiszorg is een pré, maar geen vereiste;
 • Je bent betrokken en enthousiast om de zorg te bieden die je zelf zou willen ontvangen;
 • Je bent betrouwbaar, collegiaal, durft verantwoordelijkheid te nemen en bent oplossingsgericht;
 • Je bent zelfstandig, resultaatgericht, initiatiefrijk en accuraat.

Wat bieden wij jou:

 • Een zelfstandige, afwisselende en uitdagende functie;
 • Vrijheid en verantwoordelijkheid binnen je werkuitvoering;
 • Je krijgt een salaris van min €2798,67 en max. €4061,27 (o.b.v. 36 uur) conform CAO VVT FWG 50;
 • De wekelijkse arbeidsduur van deze functie bedraagt +/- 24 uur.
 • De balans tussen werk en privé vinden we erg belangrijk. Reageer ook als je iets minder of juist iets meer uren per week wilt werken. In overleg komen hier wel uit;
 • Een flexibele en collegiale instelling;
 • Je start met een jaarcontract. In principe wordt na dit jaar het contract verlengd voor onbepaalde tijd.
 • Je treft een prettige, collegiale werksfeer in een omgeving waarin je wordt gewaardeerd;
 • We hebben gezellig team waarin een gedeelde zorgvisie voorop staat;
 • We zijn een platte organisatie met een betrokken management en bestuur;
 • Je krijgt volop gelegenheid tot persoonlijke ontwikkeling.

Werken bij Maaswaarden:

Wij als Maaswaarden vinden het belangrijk dat onze medewerkers zoveel mogelijk plezier uit hun werk halen en dat er een gezonde werk-privé balans is. Wij proberen als werkgever in te spelen op de huidige maatschappelijke en sociale ontwikkelingen voor zowel de bewoners maar ook zeker voor ons personeel. Zo organiseren we bijvoorbeeld regelmatig werkoverleggen en (betaalde) trainingen om samen vooruit te kunnen blijven kijken en de beste zorg te bieden.

Reageren?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Ga naar www.maaswaarden.nl en klik op de button 'Solliciteer hier' onder de betreffende vacature. Heb je vragen over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Marjan van de Witte, Manager Thuiszorg op telefoonnummer .Functie:wijkverpleegkundige
Startdatum:25-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:2798 – 4061
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zorgplein Maaswaarden via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures gorichem
 2. Wijkverpleegkundige Zorgplein Maaswaarden 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures