Vacature Werkvoorbereider Montage

Werkvoorbereider Montage in Waalwijk

De kernkwaliteiten van de Trahecon medewerkers

Kiezen voor Trahecon betekent werken in een jonge en dynamische onderneming. Onze bedrijfscultuur is informeel, de lijnen zijn kort en de sfeer is gemoedelijk. Open communicatie en vertrouwen zijn sleutelbegrippen in de manier waarop wij samenwerken. Want uitsluitend in een vruchtbare samenwerking kun je samen hoger reiken en meer bereiken. Wij bieden gevarieerde functies met ruimte voor eigen initiatieven, een fijne werkomgeving en goede arbeidsvoorwaarden.

Het is de missie van Trahecon om toonaangevend en innovatief te zijn in de realisatie van kwalitatief, hoogwaardige en veilige trappen, hekwerken, balkonbeglazingen en constructies voor nieuwbouw- en renovatiebouwprojecten. Zo helpen wij mee aan het realiseren van een aantrekkelijke, leefbare en veilige leefomgeving voor de gebruikers en bewoners van deze gestapelde gebouwen. Door vroeg in het bouwproces betrokken te zijn, voorzien wij onze opdrachtgevers van expertise en ontzorgen wij hen in het bouwproces. Wij hebben eigen medewerkers in engineering, productie en montage. Naast onze vestiging in Waalwijk beschikken wij over een tweede productielocatie in Jaworzno (Polen).


Trahecon helpt mee aan de realisatie van een aantrekkelijke, leefbare en veilige leefomgeving voor de gebruikers en bewoners van gestapelde gebouwen. Ben jij dé werkvoorbereider op onze montage afdeling die het leuk vindt om daaraan bij te dragen? Én spreekt het jou aan om de montage te ondersteunen zodat de projecten vlekkeloos in uitvoering lopen? Dan komen we graag in contact met jou! Wij bieden een afwisselende functie met veel ruimte voor eigen initiatieven, een fijne werkomgeving en goede arbeidsvoorwaarden.

In deze functie zorg jij ervoor dat onze monteurs hun werkzaamheden efficiënt kunnen uitvoeren. Hiertoe organiseer en controleer jij dat zaken tijdig beschikbaar en van de juiste kwaliteit zijn. Je overlegt hierbij zowel intern als extern met collega's, montageploegen en aannemers.

Daarnaast stem je met de montageleiding af dat de benodigde documenten om werkzaamheden uit te mogen voeren op orde zijn.

 • Regelen en organiseren, zodat onze monteurs hun werkzaamheden efficiënt kunnen uitvoeren;
 • Afstemmen met logistiek en Supply Chain dat de benodigde materialen tijdig beschikbaar zijn;
 • Ervoor zorgen dat de kwaliteit van de te verwerken onderdelen op orde is;
 • Bijdragen aan een veilige werkomgeving en de afstemming hiervan met onze montage en opdrachtgevers;
 • Je hebt bij voorkeur een technische MBO opleiding afgerond, of de nodige ervaring in een bouw gerelateerde functie opgedaan;
 • Je hebt goede computervaardigheden en hebt ervaring met Microsoft Office en een ERP pakket;
 • Je bent gedreven en kan makkelijk communiceren met collega's en externen;

Trahecon is een jong en dynamisch bedrijf, dat groeit en bloeit. Kwaliteit en duurzaamheid in de breedste zin van het woord zijn voor ons belangrijk. Onze bedrijfscultuur is informeel en de lijnen zijn kort. Onze mentaliteit: hands-on en wij zien uitdagingen graag als kansen. We zoeken dan ook een collega die ons team wil komen versterken vanuit deze gedachte. Bij goed presteren is er uitzicht op een vast dienstverband.

Wij hebben een herbestemming gegeven aan een bestaand pand en in eigen beheer gerealiseerd. Het is een prachtig transparant kantoor met een moderne inrichting, ruime werkplekken met sta-zitbureaus, planten en luchtbehandeling. Als je wilt, kun je je dag beginnen met een heerlijk vers kopje koffie. In de lunchpauze is het mogelijk om je darts- of poolskills te meten met je collega's.

Word jij enthousiast van deze functie en herken je jezelf in het profiel? Stuur dan jouw motivatie en een korte cv naar Arjen va Schaik, Hoofd Montage: .


Trahecon helpt mee aan de realisatie van een aantrekkelijke, leefbare en veilige leefomgeving voor de gebruikers en bewoners van gestapelde gebouwen. En spreekt het jou aan een project te begeleiden en te beheren van tekenen tot en met uitvoeren? Wij bieden een afwisselende functie met veel ruimte voor eigen initiatieven, een fijne werkomgeving en goede arbeidsvoorwaarden.

 • Het doorspreken van het project met de afdeling Commercie voor een gestroomlijnde overdracht;
 • Het verzamelen van inmeetgegevens of zelf inmeten op de locatie.
 • Het verzorgen van het tekenwerk in het CAD-systeem Parabuild, op een nette en correcte manier rekening houdend met gestelde normen;
 • Het tijdig signaleren van afwijkingen in de opdracht en/of meer- of minderwerk. Dit leg je vast richting de opdrachtgever;
 • Het aanleveren van tekeningen en gegevens aan jouw collega van werkvoorbereiding, die deze verder uitwerkt voor productie en montage.
 • Het regelmatig overleggen met de opdrachtgever tijdens de uitvoering van een project over de voortgang;
 • Het up-to-date houden van de interne planning;
 • Scherp zicht houden op tijdlijnen en mijlpalen;
 • Je bent (werktuig-)bouwkundig opgeleid en beschikt over hbo werk- en denkniveau;
 • Je heb ervaring met CAD-systemen en digitaal databeheer;
 • Je bent gedreven en kan makkelijk communiceren met collega's en externen;
 • Je hebt affiniteit met de bouw of nog beter: hekwerken en trappen.

Trahecon is een jong en dynamisch bedrijf, dat groeit en bloeit. Kwaliteit en duurzaamheid in de breedste zin van het woord zijn voor ons belangrijk. Onze bedrijfscultuur is informeel en de lijnen zijn kort. Onze mentaliteit: hands-on en wij zien uitdagingen graag als kansen. We zoeken dan ook een collega die ons team wil komen versterken vanuit deze gedachte. Een goede balans tussen werk en privéleven vinden wij belangrijk. Daarom hanteren wij flexibele werktijden en zijn er mogelijkheden om thuis te werken. Bij goed presteren is er uitzicht op een vast dienstverband.

Wij hebben een herbestemming gegeven aan een bestaand pand en in eigen beheer gerealiseerd. Het is een prachtig transparant kantoor met een moderne inrichting, ruime werkplekken met sta-zitbureaus, planten en luchtbehandeling. Als je wilt, kun je je dag beginnen met een heerlijk vers kopje koffie. In de lunchpauze is het mogelijk om je darts- of poolskills te meten met je collega's.

Word jij enthousiast van deze functie en herken je jezelf in het profiel? Stuur dan jouw motivatie en een korte cv naar Arjan Ruhof, Technisch Directeur: .


Spawacz / Pracownik obróbki metali (40 godzin)

Jeśli jesteś spawaczem / ślusarzem lub posiadasz obie z tych umiejętności zostaniesz wdrożony do pracy jako ślusarz, spawacz lub ślusarz-spawacz w zależności od Twoich kwalifikacji i doświadczenia. Będziesz pracować w Jaworznie z 17 kolegami, w tym 3 w biurze i 14 na produkcji.

Wybór firmy TRAHECON oznacza pracę w młodej, dynamicznej i ambitnej firmie zatrudniającej 17 pracowników w Polsce i 40 pracowników w Holandii. Firma TRAHECON istnieje od 2008 roku i wciąż się rozwija. Pracujemy dla firm budowlanych, spółdzielni mieszkaniowych i firm konserwatorskich. Ważna jest dla nas jakość i szeroko rozumiany zrównoważony rozwój. Oferujemy zróżnicowaną pracę z możliwością podejmowania własnej inicjatywy, przyjemne środowisko pracy i dobre warunki zatrudnienia.

 • Jesteś absolwentem szkoły lub jesteś gotowy na nowy krok do pierwszej pracy;

 • Masz doświadczenie w spawaniu lub pracach ślusarskich;
 • Posiadasz podstawowe certyfikaty spawalnicze (MIG/MAG);
 • Lubisz pracować w zespole i jesteś elastyczny w pracy;
 • Jesteś gotów pracować w nadgodzinach, jeśli to konieczne.

Chciałbyś podjąć to wyzwanie i rozpoznajesz siebie w profilu? W takim razie prześlij swoją motywację i krótkie CV na adres , masz więcej pytań skontaktuj się z Piotrem Pejka, Dyrektorem Trahecon Sp. z o.o. Więcej informacji można uzyskać pod numerem telefonu +48 536 373 550.


In deze veelzijdige en uitdagende functie werk je in een combi-functie als planner / inkoper voor het Hoofd Planning en de Supply Chain Manager. Samen met de Supply Chain Manager, het Hoofd Planning en de Inkoop Assistent, ben je met z'n vieren verantwoordelijk voor alle planning en inkoop van Trahecon in Nederland. Je hebt een hands-on mentaliteit en gaat geen uitdaging uit de weg. Je pakt werkzaamheden op op het gebied van planning en inkoop, en levert een belangrijke bijdrage aan de verdere professionalisering van Trahecon.

Kiezen voor TRAHECON betekent werken in een jong, dynamisch en ambitieus bedrijf met 40 medewerkers in Nederland en 20 in Polen. Wij bieden een veelzijdige en uitdagende functie met ruimte voor eigen initiatieven, goede doorgroeimogelijkheden een fijne werkomgeving en goede arbeidsvoorwaarden (zoals 38 vrije dagen en een PMT pensioen). Bij goed presteren is er uitzicht op een vast dienstverband.

 • Je hebt een HBO opleiding gevolgd op het gebied van bedrijfskunde / planning / logistiek;
 • Je bent toe aan een nieuwe stap of je bent schoolverlater;
 • Je werkt gestructureerd, levert kwalitatief en hoogwaardig werk af en bent stressbestendig;
 • Je hebt goede computervaardigheden (EXCEL/WORD) en ervaring met het werken in ERP systeem;
 • Je bent gedreven en kan makkelijk communiceren met collega's en externen;

Wil je deze uitdaging aangaan en herken je jezelf in het profiel? Stuur dan jouw motivatie en een korte CV naar t.a.v. Arjan Ruhof, Technisch Directeur. Voor meer informatie kun je contact opnemen met hem via .Functie:werkvoorbereider montage
Startdatum:16-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Trahecon via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures gorichem
 2. Werkvoorbereider Montage Trahecon 16-05-2024

Bekijk ook andere vacatures