Vacature Werkvoorbereider / Projectleider AFD

Werkvoorbereider / Projectleider AFD in Werkendam

Abalco

Werkvoorbereider / projectleider afd. Abalco Technical Support

Abalco Technical Support is een onderneming, binnen de Abalco Group, die zich heeft ontwikkelt als technische specialist voor koeltoren, verdampingscondensor onderhoud en revisie/renovatie projecten aan luchtbehandelingskasten. Deze werkzaamheden zullen bij de klant op locatie worden uitgevoerd waardoor je veel in contact komt met klanten en uitdagende omgevingen gaat meemaken zoals datacentra, productielocaties in de voedingsmiddelenindustrie, petrochemie, zorg en utiliteit. In verband met de groei van het aantal projecten zijn wij op zoek naar een ervaren werkvoorbereider-projectleider bij Abalco Technical Support B.V.

OVER DE FUNCTIE In de combinatiefunctie werkvoorbereider-projectleider onderhouds- / renovatie projecten werk je aan meerdere projecten tegelijk voor onze opdrachtgevers. Je bereidt deze projecten voor en werkt ze uit, zodat ze probleemloos kunnen worden uitgevoerd. Ook ben je verantwoordelijk voor de begeleiding van de uitvoering en kwaliteit van het eindresultaat. Je bent het professionele aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers.

DE VOORNAAMSTE TAKEN

 • Het opstellen van het projectplan, de werkbegroting, de werkinstructies, de benodigde kwaliteitsregistraties en planning dit in overleg met de planner.
 • Zorgen voor een volledig projectdossier.
 • Bestellen van benodigde materialen en het aanvragen van eventueel relevante vergunningen.
 • Begeleiden van de uitvoering en verzorgen en bijwonen van opleveringen.
 • Verantwoordelijk voor het voldoen aan de kwaliteitseisen van onze opdrachtgevers binnen de gestelde kaders.
 • Bijhouden van meer- en minderwerk en de projecten gereed maken ter facturatie.

WIE WIJ ZOEKEN Voor deze functie zoeken wij een ervaren en teamgerichte collega, initiatiefrijk en oplossingsgericht. Je beschikt over uitstekende communicatieve, leidinggevende en adviesvaardigheden. Kwaliteit en klantgerichtheid staan wat jou betreft centraal. Je bent organisatorisch sterk, hebt geen 9 tot 17 uur mentaliteit en hebt liefde voor het vak.

 • Je werkt en denkt op MBO+ niveau.
 • Je hebt 1 tot 2 jaar aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie.
 • Je beschikt over kennis in de luchtbehandelingstechniek en je voelt je thuis in het onderhoud.
 • Je bent handig met Excel en bent financieel onderlegd.
 • Je bent in bezit van rijbewijs B.

WAT WIJ BIEDEN:

Wij bieden je een prettige, collegiale werkomgeving in een gedreven en enthousiast team bij een modern bedrijf. Wij handelen en werken volgens onze kernwaarden, namelijk passie en plezier, open en professioneel, ambitieus, klantgericht, trots en innovatief. Onze medewerkers zijn de kracht van onze organisatie en hun kennis en ontwikkeling staan centraal in het beleid van de Abalco Group. Je krijgt bij Abalco de gelegenheid om jezelf verder te ontplooien. Bij deze functie behoort een goede salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden.

HERKEN JIJ JEZELF IN DEZE FUNCTIE? Reageer dan snel en stuur je motivatiebrief incl. CV t.a.v. Abalco Technical Support B.V.
Voor meer informatie over de functie kun je uiteraard ook bellen met

Abalco Abalco® Group
Leemansstraat 9
4251 LD Werkendam
THE NETHERLANDS

Functie:werkvoorbereider / projectleider afd
Startdatum:18-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Abalco Products via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures gorichem
 2. Werkvoorbereider / Projectleider AFD Abalco Products 18-05-2024

Bekijk ook andere vacatures