Vacature Timmerman | Restauratiebranche

Timmerman | Restauratiebranche in Ameide

Wil je mee werken aan spraakmakende projecten in de restauratie van monumentale panden? Je werkt mee aan panden die heel Nederland kent zoals; Paleis het Loo, Rijksmuseum en nog veel meer! Samen met de uitvoerder of voorman werk je nauw samen en draag je bij aan hoge kwaliteit bij elk project!

Het is hard werken samen met je collega's en samenwerkingspartners, samen ga je voor de hoogste kwaliteit. Met jouw positieve instelling en communicatie skills, ben jij de eerste die mee denkt bij organisatorische verbeteringen. De kennis en kunde die jij meeneemt als ervaren timmerman, zijn meer dan welkom. De kennis die je hebt van verschillende uitvoeringsmethodieken en regionale bouwmaterialen weet jij makkelijk in te zetten. Heb je deze kennis nog niet? Geen probleem, de opdrachtgever leert het je graag en doet er alles aan zodat jij je werk zo goed mogelijk kan doen! Meer weten? Ik breng graag mijn enthousiasme aan je over!Functie:Restauratie, Renovatie
Startdatum:21-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via f.martens@eminentgroep.nl of 06 - 18 25 71 31. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures gorichem
  2. Timmerman | Restauratiebranche Eminent Groep 21-05-2024

Bekijk ook andere vacatures