Vacature Timmerman / Kozijnmonteur

Timmerman / Kozijnmonteur in Giessenburg

Bedrijfsomschrijving

Al meer dan 25 jaar is Trabor specialist in kozijnen, deuren, ramen en terrasoverkappingen. Zij helpen particulieren, aannemers en ondernemers met het maken van de juiste keuze voor hun project. Vervolgens verzorgen zij de montage daarvan. Zo verzorgen zij zowel kleine als grote projecten. Voor alle merken en ieder budget hebben zij een goed advies en de beste oplossing. Het bedrijf is gevestigd in Giessenburg. Vanuit hier wordt er iedere dag gewerkt en hier hebben zij een indrukwekkende showroom. Er wordt met een klein en hecht team gewerkt waardoor de lijnen kort zijn. Op deze manier wordt het samenwerken als prettig ervaren. 

Functieomschrijving

Voor onze opdrachtgever Trabor zijn wij op zoek naar een ervaren timmerman en kozijnmonteur. Als ervaren timmerman kan het voorkomen dat je samenwerkt met een junior timmerman die het vak graag wilt leren. Het kan zijn dat je aan grote projecten werkt zoals bijvoorbeeld een voetbalstadion of een bedrijfspand, of aan kleiner projecten zoals bij mensen thuis. Het gaat er om wat het beste bij jou past. Hoe ziet jou werkdag er dan uit? Om 07:00 uur ben je aanwezig op de locatie in Giessenburg. Hier bespreek je de dag door met je collega's. Vervolgens ga je samen met je collega op pad naar de klant. Je voert de werkzaamheden uit, bijvoorbeeld het plaatsen van een binnendeur, een terrasoverkapping of je werkt aan een deel van een groot project. Om 16:00 uur ben je weer terug op kantoor en vanaf daar rijd je naar huis. 

Functie-eisen
  • Je bent een ervaren Timmerman.
  • Omdat je regelmatig bij klanten bent is het van belang dat je sociaal bent. 
  • Je werkt met plezier samen. 
  • Je beschikt over een rijbewijs.
Arbeidsvoorwaarden
  • Een gezellig en hecht team met regelmatig leuke teamuitjes.
  • Iedere vrijdag een vrijdagmiddag borrel.
  • Een passend salaris afhankelijk van jouw ervaring. 
  • Uitzicht op een vast dienstverband. 


Functie:werkplaatstimmerman
Startdatum:23-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met WerkTalent via isaverduin@mail.werktalent.nl of 31183631201. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures gorichem
  2. Timmerman / Kozijnmonteur WerkTalent 23-05-2024

Bekijk ook andere vacatures