Vacature Coördinator Bouwkundig Onderhoud

Coördinator Bouwkundig Onderhoud in Leerdam

In de rol van Coördinator Bouwkundig Onderhoud ben jij actief als echte 'regelneef'.  Elke dag komen er diverse storingsmeldingen binnen. Dit zijn allerlei verschillende bouwkundige reparatie- en schademeldingen. Aan jou de taak om deze allemaal helder uit te vragen en totaal te coördineren. Dit betekent in de praktijk dat jij de vaklieden plant, materialen regelt, onderaannemers en leveranciers contact en 'fixt en zorgt voor een juiste financiële en administratieve afwikkeling van de bonnen. Bij al deze zaken zorg jij dat je juist prioriteert, niet elke bon is immers even urgent. Daarnaast werk je servicegericht en denk je met name vanuit de huurder. Al jouw werk en energie resulteert uiteindelijk een een vlekkeloos proces en een blije huurder!Functie:Planner, Service coördinator
Startdatum:21-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via f.martens@eminentgroep.nl of 06 - 18 25 71 31. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures gorichem
  2. Coördinator Bouwkundig Onderhoud Eminent Groep 21-05-2024

Bekijk ook andere vacatures