Vacature Junior functie | Duurzaamheid Adviseur

Junior functie | Duurzaamheid Adviseur in Gorinchem

Wil je graag bijdrage aan het opstarten van een nieuwe afdeling binnen dit restauratie en renovatie bedrijf (Verduurzamen Monumenten)? Duurzaamheid speelt een steeds belangrijkere rol in onze maatschappij. Binnen deze functie als (Junior) Adviseur Duurzaamheid zorg je dat je direct maatschappelijke impact maakt. Samen met je collega's adviseer je klanten met betrekking tot het verduurzamen van monumentale panden. Stap voor stap maak je een aanpak en werk je deze uit. Ga op pad naar de historische panden en maak impact!

De adviezen maak je haalbaar, inzichtelijk. Op de de financiële en energetische effecten van de verduurzaamheids- maatregelen. Daarna begeleiden je samen met je team het verdere proces van vergunning- en subsidieaanvraag, daadwerkelijke uitvoering en nazorg. Een functie met veel vrijheid en waar jouw kennis en expertise noodzakelijk is! Interesse? Mijn enthousiasme voor deze functie wil ik graag aan je overbrengen! Functie:Adviseur, Restauratie
Startdatum:21-05-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via f.martens@eminentgroep.nl of 06 - 18 25 71 31. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures gorichem
  2. Junior functie | Duurzaamheid Adviseur Eminent Groep 21-05-2024

Bekijk ook andere vacatures