Vacature Projectleider Belastingen

Projectleider Belastingen in Gorinchem

Inloggen

LVLB

23-05-2024

Wat ga je doen
Als projectleider belastingen zorg je voor de coördinatie en aansturing van alle processen die te maken hebben met belastingaanslagen. Denk hierbij aan het optimaliseren van bestaande
processen, opstellen van periodieke managementrapportages en het ontwikkelen en onderhouden van een netwerk binnen en buiten het openbaar lichaam Bonaire. Een belangrijk onderdeel van jouw functie is het zorgdragen van de dagelijkse aansturing van het team belastingen. Andere taken die je kan verwachten worden hieronder omschreven:


  • Leveren van een bijdrage aan het (belasting)beleid en aanpassing van wet- en regelgeving;
  • Optreden als heffingsspecialist en als adviseur/begeleider bij (complexe) fiscale vraagstukken;
  • Coördineren en bewaken het gehele proces van heffen en innen van eilandelijke belastingen en het opleggen van aanslagen;
  • Toezicht houden op de naleving van wet- en regelgeving;
  • Zorg dragen voor het afhandelen van bezwaar- en beroepszaken;
  • Ondersteunen van het afdelingshoofd bij HR taken en de gesprekscyclus.

Wat zijn de eisen
Jij weet de perfecte balans te hanteren tussen mens- en resultaatgericht leiderschap. De basis
hiervoor wordt gelegd in vertrouwen en verantwoordelijkheid van jou en je team. Je kan je goed staande te houden in een politiek gevoelige omgeving en snapt hoe een ambtelijke organisatie werkt. Je bent een geboren bruggenbouwer en weet als geen ander hoe je als verbindende factor op kan treden tussen verschillende afdelingen. Dit alles met als doel om de huidige werkprocessen te verbeteren en in te kunnen spelen op toekomstige ontwikkelingen.


Ja! Ik wil deze baan!


Ben jij nieuwsgierig geworden n.a.v. bovenstaande informatie?

Initiatieven van de LVLB

Voor de belastingsector van gemeenten en waterschappen biedt deze agenda een overzicht van de thema's, ontwikkelingen en initiatieven die op ons afkomen. Dit helpt ons om de komende vijf jaar te plannen en om in gesprek te zijn met onze partners binnen en buiten de overheid.

LangeTermijnAgenda Belastingen

Voor de belastingsector van gemeenten en waterschappen biedt deze agenda een overzicht van de thema's, ontwikkelingen en initiatieven die op ons afkomen. Dit helpt ons om de komende vijf jaar te plannen en om in gesprek te zijn met onze partners binnen en buiten de overheid.

LVLB WOZ Registratie

Deskundigen werkzaam in de WOZ die één of meerdere certificaten of diploma's hebben behaald kunnen zich registreren in dit LVLB WOZ register.Functie:projectleider belastingen
Startdatum:27-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Landelijke Vereniging Lokale Belastingen (LVLB) via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures gorichem
  2. Projectleider Belastingen Landelijke Vereniging Lokale Belastingen (LVLB) 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures