Vacature Credit Controller

Credit Controller in Hardinxveld-Giessendam

Bedrijfsomschrijving

Flexhub biedt oplossingen voor alle uitdagingen binnen de backoffice van uitzendorganisaties. Zo kunnen hun klanten zich focussen op hun corebusiness, terwijl zij aan de achterkant alle zaken voor hen regelen. Zij zijn als het ware hun hoofdkantoor en collega’s op afstand.

  

Werken bij Flexhub betekent werken bij een snel groeiende organisatie met een energiek en gemotiveerd stel collega's! Ruim 7 jaar geleden begonnen met een team van 7, inmiddels uitgegroeid tot een club van zo'n 50 medewerkers (and counting). Nog steeds schuiven collega’s gemakkelijk bij elkaar aan en wordt er op maandagochtend uitgebreid het weekend met elkaar besproken.

Functieomschrijving

“De kunst van mijn werk is door intensief klantcontact en creatief denken in oplossingen, datgene voor elkaar te krijgen waar andere vaak een incassobureau voor moeten inschakelen”– Kimberley Roosendaal, Credit Control Manager bij Flexhub

We groeien lekker door en dat betekend ook meer werk! Daarom zoeken wij uitbreiding van Team Debiteuren in de rol van:

Credit Controller (32-40 uur)

Als Credit Controller ben je de sparringpartner van Kimberley, de Credit Control Manager, en samen zijn jullie eindverantwoordelijk voor het in goede banen leiden van de brede portefeuille. Daarnaast ben je uitvoerend actief en zorg je ervoor dat facturen bekend zijn bij de debiteuren, dat de facturen gevorderd worden en de betalingstermijn zo kort mogelijk blijft d.m.v. het onderhouden van nauw (telefonisch) contact met de debiteur. 

Daarnaast bieden wij nog veel meer uitdagingen:

 • Je bent verantwoordelijk voor het maken van betalingsregelingen binnen de dekkingsvoorwaarden en controleert op de nakoming hiervan;
 • Je monitort de risico’s maar kijkt ook waar deze verkleint kunnen worden en neemt dit op met Kimberley;
 • Langlopende dossiers van 45 tot 90 dagen achterstallige betaling neem jij voor je rekening, waarbij jij probeert te voorkomen dat ze bij een deurwaarder/incassobureau/advocaat terecht komen;
 • Complexe dossiers en bijzonder beheer zijn uitdagingen waar jij graag je tanden in zet.
 • Met jouw kennis en expertise draag jij tevens je steentje bij in het efficiënter (her)inrichten van systemen en processen.
Functie-eisen

Jij past in deze functie als je de overtuiging hebt dat je met samenwerken en meedenken met de debiteur, meer resultaat behaalt dan wanneer je met een spreekwoordelijke stok gaat slaan.

Daarnaast verwachten wij het volgende:

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau met minimaal 2 jaar aantoonbaar ervaring in debiteurenbeheer en je haalt hier ook echt je voldoening uit.
 • Je hebt coördinerende skills en bent een motiverende kar-trekker, maar zit zelf ook graag met je handen in de klei.
 • Collega’s kunnen jou voor alles benaderen, liever een vraag te veel dan te weinig. Maar ook zelf zoek je graag de samenwerking op en werkt echt vanuit een teamverband.
 • Bent in goede beheersing van de Engelse taal in verband met de internationale aard van onze debiteuren.

Nb. Dit betreft geen volledige remote functie, i.v.m. de aard van de werkzaamheden is het zeer wenselijk om veelal op kantoor aanwezig te zijn.

Arbeidsvoorwaarden

Wij snappen dat we best wel wat vragen en daarom staat er ook iets tegenover! Zo kom je te werken in een ambitieuze organisatie met veel groei en ontwikkelmogelijkheden. Met een portefeuille van meerdere entiteiten (B.V.’s) waarbij we de gehele backoffice-keten verzorgen, leer je een brede vorm van dienstverlening binnen de uitzendbranche kennen en werk je met verschillende afdelingen binnen Flexhub samen. Dit in combinatie met de ultieme huiskamersfeer waar je vooral jezelf kunt zijn, maakt dat mensen met plezier en langdurig bij ons blijven werken.

Daarnaast kun je het volgende van ons verwachten:

 • Een salaris tussen de €2900,- en €3600,-, afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • Een laptop van de zaak;
 • 25 vakantiedagen en de mogelijkheid om per jaar 5 extra dagen te ‘kopen’;
 • Een winstuitkering a.k.a. 13e maand wanneer de jaar-doelstellingen zijn behaald;
 • Het gehele jaar aandacht voor jou als individu, zoals 8 wekelijkse "Alles-Flex- gesprekken” en een vitaliteitsprogramma met o.a. bootcamp, padel en yoga/pilates.
 • E-learning modules die jouw kennis verdiepen, opfrissen en op peil houden;
 • Skiën in Oostenrijk of suppen in Spanje? Jaarlijkse bedrijfsuitjes om letterlijk over naar huis te schrijven;
 • Dagelijks een vers bereide lunch die we samen eten in ons gezellige kantoor-café!


Functie:credit controller
Startdatum:27-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2900 – 3600
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met WerkTalent via bartschobben@mail.werktalent.nl of 31641277513. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures gorichem
 2. Credit Controller WerkTalent 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures