Vacature Ovenist

Ovenist in Hardinxveld-Giessendam

Voor Bakkerij de Paauw in Hardinxveld-Giessendam zijn wij op zoek naar een Ovenist. Als Ovenist wil jij altijd het beste voor de klant! Je kan rekenen op een salaris tussen de €2300,- en €2600,- bruto per maand en zeer aantrekkelijke ploegentoeslagen. 

Wij bieden
 • Uitzicht op een vast dienstverband bij onze opdrachtgever;

 • Salarisindicatie tussen de €2300.- en €2600.- bruto per maand op basis van 40 uur exclusief toeslagen;
 • Een ploegentoeslag van 34% en 100%;
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen d.m.v. interne trainingen/opleidingen;
 • Een uitdagende functie in een groeiende en dynamische organisatie;
 • Prettige werksfeer en moderne productietechnieken.

Als Ovenist heb je naast procesmatig inzicht ook gevoel voor deeg. Je bent verantwoordelijk voor een goed verloop van het proces. Dit doe je onder andere door controles uit te voeren op kwaliteit en het zorgen voor een juiste aanwezigheid van grondstoffen. Binnen deze functie van Ovenist houdt je alle ovens gaande en zorg je dat alle producten netjes bereid worden met een mooi goudbruine gloed over de broden. Je voert overleg met ploegchefs en denkt mee met ideeën om producten te verbeteren. Ook registreer je juist en tijdig de productie en kwaliteitsgegevens. De functie wordt uitgevoerd in 4-ploegendienst.

Je werkplek

Bakkerij de Paauw is een innovatieve industriële bakkerij. Ze produceren 24/7, zo zorgen zij ervoor dat er dagelijks vers brood bij de supermarkten ligt. Je komt te werken met de meest moderne machines waar de meest toonaangevende bakkers van ons land werkzaam zijn. Dit bedrijf is alert op trends in de markt en de consumptiebehoeften. Daar reageren zij slagvaardig op met onderscheidende brood- en banketproducten en originele concepten. Een bedrijf dat investeert in mensen, middelen en producten.

Functie-eisen
 • Soortgelijke ervaring;
 • In het bezit van een rijbewijs + auto;
 • Beschikbaar in 4-ploegendienst.
van nes + plaisier

Wanneer je solliciteert via van nes + plaisier heb jij voorsprong op de concurrentie. Naast jouw CV stellen wij een profiel van je op en vertellen wij onze klant waarom jij dé kandidaat bent voor deze functie. Daarnaast zoeken wij graag actief met je mee in de omgeving naar de baan die bij jouw past!

Solliciteren?

Mocht je willen solliciteren op deze vacature, kan dat door te klikken op de 'solliciteren' button. Voor vragen kan je contact opnemen met Jessica van Schijndel via jvschijndel@vannesenplaisier.nl of via 0180 - 82 08 23. Meer weten over onze werkwijze of benieuwd naar andere vacatures binnen de productie en logistiek? Bezoek onze website www.vannesenplaisier.nl.Functie:Bakkers en banketbakkers
Startdatum:16-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2300 – 2600
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met van nes + plaisier via info@vannesenplaisier.nl of 31682666629. Of bezoek hun website https://www.vannesenplaisier.nl.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures gorichem
 2. Ovenist van nes + plaisier 16-05-2024

Bekijk ook andere vacatures