Vacature Projectcoördinator / calculator restauratie & renovatie

Projectcoördinator / calculator restauratie & renovatie in Gorinchem

De rol waarin je aan de slag gaat, omvat meer dan alleen het maken van berekeningen. Als projectcoördinator / calculator restauratie & renovatie heb je namelijk diverse taken en verantwoordelijkheden. Samen met je collega's werk je aan projecten door het hele land, ter ondersteuning van het behoud van Nederlands monumentaal vastgoed.

Naast het opstellen van bouwramingen en het bepalen van de kostprijsbegrotingen, bezoek je ook projectlocaties om de schouw uit te voeren. Daarnaast zorg je voor de coördinatie van offertebehandeling en -aanvragen, en reken je de energetische projectverbeteringen door. Je ontwerpt ook de uitvoeringswijze en draagt deze over aan de werkvoorbereiding. Ten slotte maak je deel uit van tenderteams om de winnende offerte op te stellen en het volgende project te verwerven.

Je werkt aan uitdagende projecten op het gebied van restauratie, renovatie en transformatie, vanuit een monumentaal kantoorpand, op locatie of vanuit huis als je dat wenst.

Mocht je dit wat lijken, reageer op de vacature of bel mij even. Dan bespreken we de opties!Functie:Kostendeskundige
Startdatum:21-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via f.martens@eminentgroep.nl of 06 - 18 25 71 31. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures gorichem
  2. Projectcoördinator / calculator restauratie & renovatie Eminent Groep 21-05-2024

Bekijk ook andere vacatures