Vacature Technische Dienst

Technische Dienst in Waspik

Medewerker
Technische Dienst

Subtile

Ben jij klaar voor een boeiende rol als (junior) Medewerker Technische Dienst?

Als onderdeel van ons dynamische team ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van ons machinepark in een uitdagende fulltime functie. Jouw focus ligt op het voorkomen van storingen door zorgvuldige controles op zowel elektronisch als mechanisch gebied uit te voeren.

Vacature

Medewerker
Technische Dienst

Wat ga je doen?

Daarnaast speel je een cruciale rol in het verbeteren van ons productie- en inpakproces door het implementeren van diverse aanpassingen aan de machines.

Met jouw technische kennis en scherp inzicht help je bij het oplossen van structurele technische problemen en het identificeren van mogelijkheden voor verdere optimalisatie.

Om te excelleren in deze functie, heb je een afgeronde MBO 4-opleiding in Elektrotechniek, Werktuigbouw of een vergelijkbare richting, en beschik je over aantoonbare kennis en ervaring op het gebied van elektrotechniek en PLC-besturingen.

Ervaring als medewerker Technische Dienst in een productieomgeving is een grote plus.

INTERESSE?

Solliciteer dan nu!

Word lid van ons team en maak deel uit van iets geweldigs! Laten we samen het verschil maken!Functie:technische dienst
Startdatum:20-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Maasoever Cold Store via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures gorichem
  2. Technische Dienst Maasoever Cold Store 20-05-2024

Bekijk ook andere vacatures