Vacature Operator Diergeneesmiddelen

Operator Diergeneesmiddelen in Raamsdonksveer

🌟 Word de Spil van ons Productieteam in Raamsdonksveer! 🌟 Ben jij een nauwkeurige en technisch onderlegde professional? Dan ben jij de Operator Diergeneesmiddelen die wij zoeken! Kom bij ons werken en word onderdeel van een team van circa 60 collega's, verdeeld over 2 gebouwen in variërende teams. Bij ons ben je verantwoordelijk voor het bereiden, afvullen en verpakken van essentiële diergeneesmiddelen. Je speelt een sleutelrol in het waarborgen van de technische en kwalitatieve aspecten van het productieproces. Jouw nauwkeurigheid en oog voor detail zorgen ervoor dat onze diergeneesmiddelen van topkwaliteit zijn.

Wij bieden:

-Salaris: Een aantrekkelijk startsalaris van minimaal €14,42 bruto per uur in dagdienst, in ploegendienst is dit €16,33 bruto per uur;

-Arbeidsvoorwaarden: Lange termijn carrièrekansen, reiskostenvergoeding van €0,23 per km;

-Werktijden: Flexibele werktijden, je werkt zowel in dagdiensten (8.15 - 16.45) als in ploegendiensten (6.00 - 14.30 of 14.30 - 23.00);

-Locatie van werk: Gratis parkeren voor de deur, gratis fruit en laadpalen voor elektrische auto's;

-Extra's: Maandelijks gebak voor alle medewerkers!

Wij vragen:

-Beschikbaarheid: Tussen de 32 en 40 uur per week;

-Kwaliteiten: Gevoel voor techniek en een hoge kwaliteitstandaard;

-Taalvaardigheid: Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Waar ga je werken:

Ons bedrijf, gevestigd in Raamsdonksveer, is al ruim 30 jaar een gevestigde naam in de productie van diergeneesmiddelen. Met klanten over de hele wereld, van de EU tot Zuid-Afrika en Australië, zijn wij een groeiende en dynamische organisatie. Als Operator Diergeneesmiddelen ben je een cruciale schakel in onze missie om hoogwaardige diergeneesmiddelen te leveren. Je wordt deel van een gedreven en positief team, waar samenwerken en een open sfeer centraal staan. 🌟 Zie jij jezelf al schitteren in deze rol? Solliciteer nu en maak deel uit van ons toegewijde team in Raamsdonksveer! 🌟Functie:Bedieningspersoneel van machines voor de vervaardiging van voedingsmiddelen e.d.
Startdatum:16-5-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:33 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Timing via MKBBrabantWest@timing.nl of onbekend. Of bezoek hun website https://www.timing.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures gorichem
  2. Operator Diergeneesmiddelen Timing 16-05-2024

Bekijk ook andere vacatures