Vacature Bouwkundig planvoorbereider

Bouwkundig planvoorbereider in Sliedrecht

Als Planvoorbereider ben je een echt talent in het voortraject. Je bent een snelle schakelaar die graag samenwerkt met een Planontwikkelaar als sparringpartner. Je hebt in deze rol een aantal taken en verantwoordelijkheden waarmee jij je bezig zal gaan houden in de ontwerpfase. Zo ga je aan de slag met het uitwerken van het voorkeur onderhoudsscenario en zoek je verder naar de beste opties en bouwmethodieken. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de technische uitvoerbaarheid van het bouwproject en werk je de bouwkundige technische details verder uit. Verder ben je belast met alle relevante wet- en regelgeving, bouwbesluit en kwaliteitsnormen. Ook garanties, aanpasbaar bouwen en duurzaam bouwen zijn voor jou relevante onderwerpen. Tot slot zorg je voor een volledige en soepele overdracht naar de projectrealisatie.

In deze functie wissel je af tussen werken op locatie (30%) en werken op kantoor (70%). Je gaat werken aan een diversiteit van verschillende kleine en grote projecten. Je kunt hierbij denken aan verduurzamingsprojecten. Jouw team bestaat uit twee planvoorbereiders en drie planontwikkelaars. De afdeling is volop in ontwikkeling. Hierdoor kun je een bijdrage leveren aan het opzetten van processen en kaders.Functie:Werkvoorbereider Bouw, Werkvoorbereider
Startdatum:21-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 5000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via n.ambtman@eminentgroep.nl of 06 - 81 92 45 96. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures gorichem
  2. Bouwkundig planvoorbereider Eminent Groep 21-05-2024

Bekijk ook andere vacatures