Vacature Calculator | Restauratie

Calculator | Restauratie in Ameide

Wil jij niet langer alleen werken aan nieuwbouw- en renovatieprojecten maar wel aan de mooiste restauratieprojecten? Wanneer jij aan de slag gaat in deze rol ben je niet alleen bezig met het calculeren. Jouw functie is namelijk een stuk breder. De projecten zijn landelijk en samen met jouw collega's draag je bij aan het voortbestaan van het Nederlands monumentaal vastgoed. Je bent graag omringt met échte vaklieden, mensen met passie voor het vak! 

Binnen deze functie heb je een coördinerende rol. Je houdt contact met de leveranciers, opdrachtgevers, gaat langs bij de projecten en zorgt voor een compleet en haalbaar kostenplaatje. Zo ga je samen met de tenderteams zorgen dat jullie aanbod de winnende is! Een functie en opdrachtgever waarbij je als één team samenwerkt aan unieke, monumentale projecten. Interesse? Mijn enthousiasme voor deze functie wil ik graag aan je overbrengen! Functie:Kostendeskundige, Renovatie
Startdatum:21-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 5000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via f.martens@eminentgroep.nl of 06 - 18 25 71 31. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures gorichem
  2. Calculator | Restauratie Eminent Groep 21-05-2024

Bekijk ook andere vacatures