Vacature Operator Dagdienst

Operator Dagdienst in Vuren

Dit ga je doen

Als Productiemedewerker begin je aan de verpakkingslijn voor bouwmaterialen, waar je leert hoe je met de machines werkt en storingen oplost. Dit bedrijf biedt volop kansen voor groei en uitbreiding van je taken. Na het beheersen van het eerste proces kun je snel doorgroeien naar het bedienen van meerdere machines. Zo kun je binnenkort van Productiemedewerker naar Operator gaan, een geweldige kans toch? Een leergierige houding en passie voor het vak zijn essentieel!

Op een normale werkdag kan het voorkomen dat je ook op de heftruck moet rijden om pakketten of pallets voor verzending klaar te zetten. Heftruck rijden is voor jou niet nieuw! Heb je ervaring maar geen geldig certificaat? Geen probleem! Onze RAAAK-vestiging in Gorinchem biedt een kosteloze (opfris)cursus aan, waarmee je binnen één dag je heftruckcertificaat kunt behalen.

Organisatie- en afdelingomschrijving

Jouw nieuwe werkgever is een Europese leverancier van efficiënte en duurzame oplossingen voor de economische bouwsector. Je komt terecht in een team van 8 andere collega’s! Je gaat werken in de dagdienst, deze begint om 8.00 en eindigt om 16.30. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Operator en spreekt de dagdienst je wel aan? Twijfel dan niet en neem contact met ons op.

Dit krijg je

  • Een startsalaris van €2.900,- bruto per maand
  • 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband en 8,33% vakantiegeld
  • Reiskostenvergoeding van €0,21,- per km
  • Pensioen opbouw
  • Zicht op een vaste aanstelling 


Functie:Operator Dagdienst
Startdatum:27-05-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Raaak Personeel via onbekend of 0183 - 63 00 22. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures gorichem
  2. Operator Dagdienst Raaak Personeel 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures