Vacature Design Engineer

Design Engineer in Raamsdonksveer

Design Engineer

Design organisation

Engineering Project Teams

Raamsdonksveer (NL)

40 uur

Jouw toekomstige baan

De functie

Als Design Engineer bij PAL-V speel je een cruciale rol in onze missie om een revolutie te weeg te brengen in de transportsector, door bij te dragen aan de ontwikkeling van 's werelds eerste vliegende auto. als je in een van onze gespecialiseerde engineering project teams werkt, ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en detailleren van verschillende systemen, die cruciaal zijn voor de succesvolle realisatie van ons baanbrekende voertuig.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Gebruik handberekeningen en/of FEM om innovatieve concepten te ontwikkelen en uit te werken voor verschillende componenten en systemen binnen de PAL-V.
 • Ontwerp en ontwikkel bestaande systemen zoals het remsysteem, stuursysteem, hydraulisch systeem en het elektrisch systeem. Zorg ervoor dat ze voldoen aan de eisen op het gebied van veiligheid, prestaties en regelgeving.
 • Bereid uitgebreide compliance-demonstratierapporten voor in het Engels, waarbij rekening gehouden wordt met de industrienormen en -voorschriften.
 • Werk waar nodig samen met leveranciers en stimuleer effectieve communicatie en coördinatie om de tijdige en hoogewaardige levering van componenten te garanderen.
 • Werk binnen een van onze engineering projectteams: Landing Gear, Body & Interior, Electrical Systems, Structures, Lift System of Powerplant. Jouw opdracht zal gebaseerd zijn op jouw ervaring en voorkeur.

Jouw profiel

 • Je hebt een bachelor- of masterdiploma in engineering, met expertise in mechanische, automotive, elektrisch, ruimte-vaart- of aanverwante disciplines.
 • Ervaring met CAD, FMEA, sterkteberekeningen en FEM.
 • Ervaring met het compliance-demonstratie en/of certificering heeft de voorkeur.
 • Sterke schriftelijke communicatieve vaardigheden in het Nederlands en/of Engels.

PAL-V biedt jou

Bij PAL-V geloven we dat gelukkige en gemotiveerde medewerkers de sleutel tot succes zijn. Daarom hebben we een uitgebreide reeks arbeidsvoorwaarden en extraatjes ontworpen die verder gaan dan het gewone, om de beste werkomgeving voor onze medewerkers te creëren.

Ons aanbod voor jou

Omdat het erbij hoort

Bij PAL-V waarderen we hard werken en toewijding. Geniet van uitstekende vergoedingen en beloningen (we hebben onze eigen functie- en salarisstructuur), inclusief een vergoeding voor woon-werkverkeer en thuiswerken. Profiteer van een vakantiebonus van 8%. Over vakantie gesproken, wij bieden 27 vakantiedagen met de mogelijkheid om 10 dagen extra bij te kopen voor de momenten dat je even wat tijd voor jezelf nodig hebt. Jouw welzijn doet ertoe, daarom bieden we een solide pensioenregeling. We koesteren talent en ambitie door middel van open discussies tijdens jaarlijkse evaluaties, waarbij we ons inzetten om je te helpen je dromen waar te maken.

Om je gezond te houden

Geniet van flexibele werktijden en vers fruit op kantoor, passend bij jouw persoonlijke behoeften en verantwoordelijkheden. Met ons vitaliteitsplatform kom je in contact met collega's die dezelfde hobby's en interesses delen, wat het gevoel van kameraardschap bevorderd en de kans biedt om nieuwe activiteiten te ontdekken.

Omdat het leuk is

We zijn meer dan collega's; we zijn een hechte familie. Verwacht dagelijks vriendelijke groeten, teamactiviteiten en een toegewijde feestcommissie voor plezier op het werk. Bovendien heb je op verjaardagen een unieke gespreksstarter: stel je voor dat je mensen vertelt dat je aan 's werelds eerste vliegende auto werkt!Functie:design engineer
Startdatum:16-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met PAL-V via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures gorichem
 2. Design Engineer PAL-V 16-05-2024

Bekijk ook andere vacatures