Vacature Machine Operator

Machine Operator in Raamsdonksveer

Bedrijfsomschrijving

Wij zijn VNOM. De club van doeners. En wij hebben werk voor jou. Werk. Om te doen. Voor de vakmensen. In de techniek, in de bouw en office. Voor de doeners, want doeners staan nooit stil. Jij wilt goed geholpen worden. En dat begrijpen wij al te goed. De beste match ontstaat als jij écht op je plek zit.

WAAROM VNOM?

Wij zorgen dat jij hét werk vindt waar jij je goed bij voelt. Werk. Met plezier. Voor zowel startende, als ervaren doeners, voor laag en hoog opgeleiden. En ook als je nog geen opleiding hebt gevolgd, zijn we er voor jou. Winnen doen we met elkaar. Met interne én externe collega’s. Samen. Als één club. Welkom bij de club van doeners. We get the job done!

Functieomschrijving

Voor een mooi bedrijf in de omgeving van Raamsdonksveer zijn we op zoek naar een machine operator. Zij zijn actief in de farmaceutische industrie voor dierengeneesmiddelen, in deze afwisselende functie hou jij je niet alleen bezig met het bedienen van de machine. Je draagt ook zorg voor:

 • Het juist en zorgvuldig registreren van gegevens die essentieel zijn voor het productieproces;
 • Het bewaken van het proces op basis van techniek en kwaliteit;
 • Schakelen met je collega's wanneer er iets niet in orde is.
Functie-eisen

Voor de functie van machine operator zijn zij echt op zoek naar een kartrekker die kwaliteit boven kwantiteit zet. Je komt op een zeer schone werkvloer terecht waar hygiëne hoog in het vaandel staat. Het is belangrijk dat jij erg nauwkeurig en geconcentreerd te werk gaat, er wordt gewerkt met geneesmiddelen. Verder beheers jij de Nederlandse taal in woord en geschrift. In de functie van machine operator is het ook belangrijk dat jij:

 • Bereid bent te werken in 2-ploegendienst of verschoven dagdiensten;
 • Een technische mbo-opleiding hebt afgerond of kennis hebt verkregen door ervaring;
 • Flexibel bent met werktijden.
Arbeidsvoorwaarden

Omdat jij als machine operator een hele verantwoording draagt willen wij dat ook graag goed belonen. Dit doen we met een uitdagende functie, veel ontwikkelingsmogelijkheden en een mooie, nieuwe, schone werkvloer. Daarnaast bieden wij ook:

 • Een mooi salaris tussen de €2.800 en €3.500,- bruto (afhankelijk van leeftijd en ervaring);
 • Een uitstekende werksfeer;
 • De mogelijkheid op een vast contract;
 • Daarnaast bieden we een toeslag van 50% in de verschoven dagdienst (na 18.00 uur) en een ploegentoeslag van 13,5% als je in het 2-ploegensysteem komt te werken;
 • Goede parkeergelegenheid bij het bedrijf;
 • Reiskostenvergoeding van €0,23 per kilometer;
 • Pensioenregeling, dan hoef jij je hier ook geen zorgen meer over te maken op je oude dag;
 • Een schone plek om te werken (ik blijf het toch zeggen hoor!);
 • Een afwisselende functie binnen een snelgroeiend bedrijf waar dus voldoende mogelijkheden zijn om door te groeien.
Sollicitatieprocedure

Heb je interesse? Neem dan contact op met Orkun Eyupoglu! Je kan me bereiken op het telefoonnummer 06-83500445 of via de email orkun.eyupoglu@vnom.nl. Laat direct je cv achter door op de sollicitatiebutton te klikken en ik neem direct contact met je op. Ik zie graag je sollicitatie tegemoet!Functie:machineoperator parfumproductie
Startdatum:16-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2800 – 2800
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met VNOM via orkun.eyupoglu@vnom.nl of 076-2005655. Of bezoek hun website https://www.vnom.nl.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures gorichem
 2. Machine Operator VNOM 16-05-2024

Bekijk ook andere vacatures