Vacature Lasser

Lasser in Werkendam

Lasser fulltime Werkendam

Lasser fulltime in Werkendam

Ben jij de lasser die ons team in Werkendam fulltime komt versterken? Bij zijn we op zoek naar een vaardige en toegewijde lasser die ervaring heeft met diverse lastechnieken. Als fulltime lasser speel je een cruciale rol in het vervaardigen, repareren en onderhouden van diverse constructies. Je werkt aan projecten die essentieel zijn voor het succes van ons bedrijf en onze klanten, met behulp van zowel traditionele als geavanceerde lasmethoden.

Wil jij graag als lasser fulltime aan de slag in de omgeving van Werkendam?

contact met ons opnemen

Vereisten om fulltime lasser te worden

Om als lasser fulltime aan de slag te kunnen, is het belangrijk dat je over de volgende kwalificaties beschikt: een afgeronde opleiding in de metaaltechniek of gelijkwaardig, aantoonbare ervaring met MIG/MAG en TIG lassen, en de capaciteit om technische tekeningen te lezen en interpreteren. Een proactieve houding, nauwkeurigheid, en de bereidheid om te leren en je vaardigheden verder te ontwikkelen zijn ook essentieel. Veiligheid op de werkplek is voor ons van het grootste belang, dus kennis van veiligheidsprocedures is een must.

welder career

Solliciteer vandaag nog

Voel jij je aangetrokken tot de rol van fulltime lasser en wil je deel uitmaken van ons dynamische team? Zelfs als je niet aan alle functie-eisen voldoet, moedigen we je aan om te solliciteren. Wij bieden de mogelijkheid om binnen de functie verder opgeleid te worden. Pak deze kans om je carrière een impuls te geven in een ondersteunende en uitdagende werkomgeving.
Functie:lasser
Startdatum:20-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Van Spelden Industrial Cleaning Equipment via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures gorichem
  2. Lasser Van Spelden Industrial Cleaning Equipment 20-05-2024

Bekijk ook andere vacatures