Vacature Leerling operator

Leerling operator in Meerkerk

Dit ga je doen

Als Operator kom je te werken bij een dynamisch en innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en distributie van hoogwaardige Nederlandse specialiteiten. Jouw verantwoordelijkheden omvatten het bedienen en afstellen van de productielijn, het verhelpen van storingen, het uitvoeren van kwaliteitscontroles en het nauwkeurig registreren hiervan. Ook houd je je bezig met het afronden en verwerken van orders, en zorg je ervoor dat hygiëne-, kwaliteits- en veiligheidsnormen worden nageleefd. Je streeft naar een efficiënte productielijn en draagt actief bij aan het optimaliseren van processen en het waarborgen van de kwaliteit. Je wordt on-the-job getraind, zodat je al werkend het vak leert.


In Meerkerk verwelkomen 90 collega's je met open armen! Zij werken in het magazijn in verschillende kleine teams onder leiding van een teamleider. De sfeer in de teams is open en vriendelijk. De werkplaats is erg schoon en heeft een constante temperatuur van ongeveer 13 graden Celsius. Om comfortabel te blijven, ontvang je speciale werkkleding die je warm houdt. Je werkt in twee ploegen van maandag tot en met vrijdag, afwisselend van 05.30 tot 14.30 uur en van 14.30 tot 23.30 uur.


Ben je de leergierige en fysiek sterke (toekomstige) Operator die ons familiebedrijf komt versterken? Aarzel dan niet en solliciteer direct door op de onderstaande knop te klikken!

Organisatie- en afdelingomschrijving

Dit familiebedrijf, rijk aan historie, is zowel nationaal als internationaal actief in het aanbieden van hoogwaardige Nederlandse specialiteiten. In Meerkerk wordt dankzij geautomatiseerde productielijnen en geavanceerde robottechnologie de verwerking van deze specialiteiten efficiënt uitgevoerd.


Dit krijg je

 • Een aantrekkelijk salaris van €2530,- tot €2800,-, afhankelijk van leeftijd en ervaring
 • Een uitstekende inwerkperiode waarin je de fijne kneepjes van het vak leert
 • Een ploegentoeslag van minimaal 30% bovenop je standaardsalaris
 • 25 vakantiedagen per jaar
 • 8.33% vakantiegeld
 • Een comfortabele werkplek met kwalitatieve werkkleding en schoenen
 • De kans om te werken bij een geweldige organisatie met ruime doorgroeimogelijkheden
 • Verschillende leuke activiteiten voor het personeel
 • Interne opleidingen en trainingen


Functie:Leerling operator
Startdatum:17-05-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:LBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2530 – 2800
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Raaak Personeel via onbekend of 085 - 486 52 02. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures gorichem
 2. Leerling operator Raaak Personeel 17-05-2024

Bekijk ook andere vacatures