Vacature Groepsleerkracht Groep 5/6

Groepsleerkracht Groep 5/6 in Schelluinen

Het Tweespan , Schelluinen

groepsleerkracht groep 5/6 of 7/8 per 01-08-2024

0,4 wtf

Iets voor jou?

Werken aan spelling en taal. Rekenen naar een hoger niveau brengen. Vakken gericht op de brede ontwikkeling zoals biologie, aardrijkskunde, geschiedenis. Aandacht aan 'leren leren', zoals taakaanpak en reflectie op werk. Samen met je duo-partner en naaste collega's werk je in een prettig team aan de ontwikkeling en groei van onze leerlingen.

Je wordt de duo-partner voor één dag van de collega in groep 5/6 of 7/8. Je voert die dag de taken uit die bij jouw functie als groepsleerkracht passen. Natuurlijk volg je het rooster van die dag en zorg je dat je collega de volgende lesdag weer verder kan.
Uiteraard heb je contact met je duo-partner en maak je deel uit van een mooi, gedreven team.

obs Het Tweespan Schelluinen, onderdeel van Stichting O2A5

OBS 'Het Tweespan'; is de enige school in Schelluinen. Openbaar, dus voor iedereen! Een school met zo'n 90 leerlingen verdeeld over 4 groepen/units. We werken op basisvaardigheden, maar ook de sociale component is van groot belang. Het gezellige, professionele team, wat ondersteund wordt door onderwijsassistenten en stagiaires, gebruikt moderne methodes en Snappet. Het gebouw is een MFC en pas 3 jaar in gebruik.
Onze nieuwe collega heeft binnen O2A5 veel mogelijkheden om een mooie werkplek te vinden, te leren en zich te ontwikkelen.

Werken bij O2A5

O2A5 openbaar onderwijs vormt het bestuur van 25 basisscholen in Molenlanden, Vijfheerenlanden en West-Betuwe. De scholen zijn verdeeld over 5 clusters. Op school werk je samen met je directe collega's. In het cluster en bij O2A5 kun je rekenen op de kennis en expertise van je andere collega's. Samen werken we aan kwaliteit en vernieuwing. Onze missie? Stevig de toekomst tegemoet! Een interne coach ondersteunt je desgevraagd met vakgerichte en persoonlijke uitdagingen. Er is ruimte voor een gesprek en voor je eigen ideeën en toekomstplannen. Uit intern onderzoek blijkt dat medewerkers erkenning en waardering ervaren en dat ze worden ondersteund in hun persoonlijke groei en ambities. Bij O2A5 investeren we in vakmanschap, met oog voor het vak én oog voor de medewerker. Zo werk je niet alleen aan de toekomst van je leerlingen, maar ook aan die van jezelf!
Neem een kijkje op www.o2a5.nl voor meer informatie.

Functie-eisen

  1. Je hebt een warm hart voor het basisonderwijs en een passie voor het begeleiden van leerlingen in hun ontwikkeling.
  2. Je beschikt over een afgeronde Pabo-opleiding en hebt bij voorkeur relevante werkervaring in het basisonderwijs.
  3. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal en bent in staat om op een duidelijke en begrijpelijke manier les te geven.
  4. Je bent flexibel, creatief en in staat om aan te sluiten bij de verschillende leerstijlen en behoeften van leerlingen.
  5. Je hebt een positieve en enthousiaste instelling, bent communicatief vaardig en werkt graag samen met collega's, ouders en externe partners om het beste onderwijs te bieden aan onze leerlingen.

Ons aanbod

We bieden je een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling. Je krijgt een eigen laptop in bruikleen en een woon/werkvergoeding. Kennis en ontwikkeling staat bij ons centraal. Op school en in het cluster is er aanbod om individueel en als team te groeien. Er zijn scholingsmogelijkheden waar je in je jaarlijkse ontwikkelgesprek alle ruimte hebt om over te praten. We investeren in vakmensschap! We hebben oog voor jou én voor het vak. Op de O2A5 studiedag, het O2A5 feest of O2A5 seminar ontmoet je collega's van alle andere scholen.

Wil je een keer sfeer komen proeven of zoek je meer informatie? Bel of app clusterdirecteur Jan Hoeksema op nummer . Kijk ook eens op www.obstweespan.nl en www.o2a5.nl.

Enthousiast? We ontmoeten je graag!

Leuk dat je enthousiast bent over onze functie. Stuur je reactie voor 4 juni 2024 naar ons toe en we nodigen je uit voor een kennismakingsgesprek. Geef een korte motivatie waarom je interesse hebt in deze functie, dat mag geschreven of in een filmpje.

We laten snel van ons horen!

Reageren kan op 3 manieren:Functie:groepsleerkracht groep 5
Startdatum:22-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Openbaar primair Onderwijs in Alblasserwaard-Vijfheerenlanden. via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures gorichem
  2. Groepsleerkracht Groep 5/6 Openbaar primair Onderwijs in Alblasserwaard-Vijfheerenlanden. 22-05-2024

Bekijk ook andere vacatures