Vacature Laborant Voeding

Laborant Voeding in Gorinchem

Bedrijfsomschrijving

Dit bedrijf is een specialist binnen de voedingsmiddelenindustrie en heeft een lab tot de beschikking waar ze hun grondstoffen en producten kunnen analyseren. De band tussen collega's is sterk en je komt terecht in een relatief klein, enthousiast team.

Functieomschrijving

Je zult binnen dit toonaangevende bedrijf aan de slag gaan in het QC-laboratorium en je bezig houden met het uitvoeren van kwaliteits- en voedselveiligheidscontroles op de verschillende grondstoffen en geproduceerde melkpoeders. Als productiekwaliteitscontroleur heb je diverse verantwoordelijkheden, waaronder het nemen van monsters tijdens het productieproces, het verwerken van verkregen resultaten en het analyseren van tussenproducten en eindproducten. Je zult deze monsters analyseren met verschillende nat-chemische en microbiologische technieken.

Op basis van deze analyses trek je conclusies en rapporteer je resultaten en eventuele afwijkingen aan verschillende afdelingen, waaronder de productie. Je werkt nauwgezet volgens de geldende richtlijnen en voert tevens kleine onderhoudswerkzaamheden uit aan analyseapparatuur. 

 

Functie-eisen

Voor deze functie zijn wij op zoek naar laboranten met het volgende profiel:

 • Afgeronde MLO diploma in de richting van Allround Laborant of soortgelijk
 • Ervaring met nat-chemische en/of microbiologische technieken
 • Nauwkeurig en gedreven
 • Flexibel ingesteld, beschikbaar om in 5-ploegen te werken
Arbeidsvoorwaarden
 • Salaris vanaf €2300 op basis van fulltime werkweek
 • Fulltime werkweek = 34 uur
 • 28% ploegentoeslag bovenop het basissalaris
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Uitzicht op een vaste aanstelling

Over Science@Work

Bij Science@Work komen mensen en wetenschap samen. Onze Talent Acquisition Experts zijn allen een gesprekpartner op niveau met een afgeronde laboratorium en science opleiding. Wij brengen talent en werkgevers samen voor vaste – en tijdelijke banen in geheel Nederland.

Als gespecialiseerde divisie van de internationale recruitment groep Pauwels Consulting, met 1500 professionals in dienst, 20 kantoren in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland, hebben wij een groot bereik en nog grotere branche kennis.

Science@Work staat gelijk aan kwaliteit en kennis. Waarin Science@Work zich verder onderscheidt zijn de nieuwste recruitment technologieën, bevlogen recruiters en aandacht voor mens en milieu. Zo werken wij sneller, efficiënter én groener.

Science@Work werkt voor MLO, HLO en WO professionals in de life sciences, farmacie, voedingsmiddelen, biotechnologie en (petro)chemie in geheel Nederland. Wij bieden vaste en tijdelijke laboratorium en science banen binnen de microbiologie, chemie, analytische chemie, biochemie, sales, quality assurance, medical devices en biomedische laboratorium technologie.Functie:Technici op chemisch en natuurkundig gebied
Startdatum:16-05-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2300 – 3000
Uren per week:36 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Science at Work Staffing BV via jonathan.velder@scienceatwork.nl of Jonathan Velder. Of bezoek hun website http://www.scienceatwork.nl.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures gorichem
 2. Laborant Voeding Science at Work Staffing BV 16-05-2024

Bekijk ook andere vacatures