Vacature Docent Beeldende Vorming

Docent Beeldende Vorming in Sleeuwijk

Altena College Sleeuwijk

 • /
 • Beeldende vorming | CKV

Creatief, ja! Cultureel geïnteresseerd, ja! Inspirerend en activerend, ja!
Dan zoekt het Altena College jou. Natuurlijk beheers jij kennis over praktisch leren en de kunstgeschiedenis optimaal, maar van onze nieuwe collega vragen we nét dat beetje meer. Zoals veel enthousiasme en energie om je in te zetten voor onze leerlingen. Daar krijg je bij ons veel ruimte voor. Wij werken niet met een taakbeleid in klokuren, maar met eigen verantwoordelijkheid. Vanuit veel vertrouwen zorg je bij ons (naast de lessen die je geeft) voor jouw eigen ontwikkeling, die van de school en die van onze leerlingen. Wat zijn jouw ideeën?
We horen het graag!
Natuurlijk sta je er niet alleen voor: we zorgen voor een warm welkom en jouw leidinggevenden staan altijd voor je klaar. We ondernemen als team veel leuke dingen samen en zoeken elkaar op in de pauzes. We delen lief en leed en zijn er voor elkaar. Dat typeert het karakter van onze mooie streekschool.

Jouw nieuwe werkplek
Het Altena College is een christelijke school voor mavo, havo en atheneum. Wij hebben ongeveer 1200 leerlingen en zo'n 140 medewerkers. We werken goed en respectvol met elkaar samen vanuit onze christelijke waarden en normen en hebben een grote betrokkenheid bij de school, elkaar en onze leerlingen. Tegelijkertijd staan we midden in de samenleving en zorgen we ervoor dat we onszelf voortdurend blijven verbeteren.
We maken optimaal gebruik van onze landelijke ligging door veel aandacht te besteden aan belangrijke maatschappelijke thema's zoals duurzaamheid, gezondheid en beweging.

We kunnen rekenen op een stabiele instroom en leerlingen die steevast tevreden onze school verlaten. Niet voor niets werken vele oud-leerlingen inmiddels bij ons als docent. Met veel trots vieren we dit jaar samen ons 100-jarig jubileum.

Kom kennismaken!
Wil je niet meteen solliciteren, maar heb je aanvullende vragen? Dan ben je voor de meivakantie altijd welkom voor een oriënterend gesprek. Ook dan staat er een lekker bakje koffie of thee voor je klaar! Je kunt ook telefonisch contact opnemen met () door te bellen naar .

Wat vragen we van jou?

 • Je hebt (bijna) een lesbevoegdheid om het vak beeldende vorming uit te voeren.
 • Je kunt jouw enthousiasme voor het creatieve denkproces goed overbrengen op onze leerlingen.
 • Je werkt graag samen binnen een vakgroep, maar neemt ook zelfstandig initiatief om jouw vak een goede, eigentijdse en waar nodig creatieve invulling te geven.
 • Jij ziet leerlingen écht en bent bereid voor hen een stapje extra te zetten.

Wat bieden we jou?

 • Een jaaraanstelling of vast contract m.i.v. 01-08-2024 en een salaris dat past bij jouw werkervaring.
 • Een gevarieerd lespakket (beeldende vorming, ckv en kua) binnen diverse afdelingen en leerjaren.
  Bij interesse is het zelfs mogelijk om lessen informatica te geven in de onderbouw mavo, havo, atheneum.
 • Een persoonlijk scholingsbudget van €600.
 • Een welkomsttraject met begeleiding door een con en ondersteuning door een van je directe collega's.
 • Een fijne plek in een platte organisatie zonder taakbeleid in klokuren met veel gezelligheid en oprechte belangstelling voor elkaar.

Reageren
Wij ontvangen jouw sollicitatiebrief en curriculum vitae heel graag. Je kunt deze tot en met woensdag 1 mei toesturen via Meesterbaan of je kunt deze mailen naar: t.a.v. .Functie:docent beeldende vorming
Startdatum:18-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Altena College via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures gorichem
 2. Docent Beeldende Vorming Altena College 18-05-2024

Bekijk ook andere vacatures