Vacature Dak Techniek

Dak Techniek in Gorinchem

Open sollicitatie Naar: MSQ.nl

BetonRestore

  1. Voorman Beton-, vloer- en dak techniek 36-40 uur

Vanwege uitbreiding van ons team, zijn wij op zoek naar enthousiaste fulltime(36-40uur) Voormannen Beton-, vloer- en dak techniek.


Dit ben jij!


Ben jij als ervaren beton-, vloer- en dak techniek specialist klaar voor de volgende stap ? weet jij goed een team te enthousiasmeren ? Wij zijn namelijk op zoek naar een collega die ervaring heeft in een coördinerende / leidinggevende rol en die in staat is om collega's te motiveren en te begeleiden in de dagelijkse werkzaamheden. Je bent accuraat, daadkrachtig en samenwerken staat ook bij jou voorop! Ervaring met PMMA (Triflex), betonherstel, coatings etc. is een pre.

Wat krijg jij van ons?


  • Een fijne werkomgeving en hecht team;
  • Een passend salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring;
  • 25 vakantiedagen en 20 ATV dagen op basis van een 40-urige werkweek;
  • Diverse opleidingsmogelijkheden.

Wie zijn wij?
BetonRestore is in 1992 opgestart onder de vlag van Consolidated Nederland en is onderdeel van familiebedrijf MSQ. Sinds 1993 werken we als zelfstandige organisatie onder de naam BetonRestore bv. In de afgelopen jaren hebben we, naast verbreding van onze vak specialiteiten ook het dienstenpakket uitgebreid met advies, engineering en onderhoud. Hierdoor kunnen we het hele proces uit handen nemen, van inventarisatie via onderzoek, advies, ontwerp en uitvoering tot onderhoud. Hoewel de naam BetonRestore niet direct geassocieerd wordt met waterdichting zijn we al 30 jaar actief in beton-, vloer-, en dak techniek.


Solliciteer snel en simpel! Bel, app, mail of kom gewoon langs voor een kop koffie om even de sfeer te proeven bij BetonRestore!

van HR, , of Tamara van Iperen, , .

Solliciteer direct Bedrijf BetonRestore Locatie Nederland Aantal uren 40 uur

Contact

  • Stephensonweg 2
  • 4207 HB Gorinchem Nederland

Naar contactFunctie:dak techniek
Startdatum:13-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met MSQ via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures gorichem
  2. Dak Techniek MSQ 13-05-2024

Bekijk ook andere vacatures