Vacature Operator 5 ploegendienst

Operator 5 ploegendienst in Leerdam

Als Operator ga je werken in een 5-ploegendienstsyteem en ben je verantwoordelijk voor de bediening van een complete machinelijn. Het salaris begint bij €2.600,- bruto exclusief 29% ploegentoeslag en er heerst een familiaire sfeer binnen het bedrijf.

Wij bieden

• Uitzicht op vast dienstverband;

• Salaris beginnend vanaf ongeveer €2.600,- met een ploegentoeslag van 29%

• Een volledige 13e maand.

• Fulltime functie met een werkweek van 33,6 uur;

• Reiskostenvergoeding;

• Persoonlijke ontwikkeling, waarbij je een vapro B of C mag gaan volgen

Als Operator ben je bezig met het op een zelfstandige wijze gereed maken van de complete installaties en het bewaken van de productievoortgang in kwalitatieve, kwantitatieve en technische zin. Je zorgt voor een veilige werkomgeving en signaleert storingen op tijd. De eerste lijn storingen dien je als Operator zelf te verhelpen, maar als je er niet uit komt, dan is daar de technische dienst die jou gaat helpen. De producten worden geproduceerd aan de hand van strenge kwaliteitseisen en jij als Operator draagt hiervoor de verantwoordelijkheid.

Je werkplek

Onze opdrachtgever heeft de kenmerken van een familiebedrijf; de omvang is overzichtelijk, rijke tradities en betrokken medewerkers. Zo werken er ongeveer 280 collega’s die allemaal erg betrokken zijn bij het bedrijf. Je moet in deze rol tegen warmte kunnen, want vanwege het proces is de omgeving soms erg warm. De producten die van jou lijn af komen, worden gebruikt over de gehele wereld en ook jij hebt ze vast dagelijks in de hand.

Functie-eisen

• MBO werk- en denk niveau (bij voorkeur in de procestechniek);

• Kennis van industriële productieprocessen;

• Affiniteit met techniek;

• De wil om een vapro B te gaan behalen

van nes + plaisier

Wanneer je solliciteert via van nes + plaisier heb jij voorsprong op de concurrentie. Naast jouw CV stellen wij een profiel van je op en vertellen wij onze klant waarom jij dé kandidaat bent voor deze functie. Daarnaast zoeken wij graag actief met je mee in de omgeving naar de baan die bij jou past!

Solliciteren?

Mocht je willen solliciteren op deze vacature, kan dat door te klikken op de 'solliciteren' button. Voor vragen kan je contact opnemen met Steven Koorevaar via skoorevaar@vannesenplaisier.nl of via 0180 - 82 08 24. Meer weten over onze werkwijze of benieuwd naar andere vacatures binnen de operator sector? Bezoek onze website www.vannesenplaisier.nl.Functie:operators stationaire machines en installaties n.e.g.
Startdatum:24-5-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3000
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met van nes + plaisier via info@vannesenplaisier.nl of 31682170819. Of bezoek hun website https://www.vannesenplaisier.nl.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures gorichem
  2. Operator 5 ploegendienst van nes + plaisier 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures