Vacature Hypotheekadviseur

Hypotheekadviseur in Gorinchem

Voor de rol Hypotheekadviseur zijn we op zoek naar iemand die net een stapje verder gaat om het beste voor zijn klanten eruit te halen. Je brengt je klanten goed in kaart en bent een goede puzzelaar en verbinder. Jij geeft inhoudelijk en deskundig hypotheekadvies en bent iemand die de persoon voor zich écht ziet.

Makelaar / Taxateur Wonen

Als Makelaar help jij je klant met het zoeken en vinden van een nieuwe woning en/of de verkoop van de huidige woning. Je hebt een groot netwerk wat je in kunt zetten en je bent altijd actief op zoek naar nieuwe kansen in je omgeving. Je hebt een adviserende rol en deelt graag jouw kennis en expertise. Samen met je collega's ontzorg je de klant van A tot Z. Met een baan als makelaar kom je van alles tegen en is geen dag hetzelfde!

Functie:hypotheekadviseur
Startdatum:21-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Van der Brugge Makelaardij o.g. Hypotheken en Verzekeringen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures gorichem
  2. Hypotheekadviseur Van der Brugge Makelaardij o.g. Hypotheken en Verzekeringen 21-05-2024

Bekijk ook andere vacatures