Vacature Coördinerend Monteur Technische Dienst

Coördinerend Monteur Technische Dienst in Giessen

Coördinerend monteur Technische Dienst

Wil jij graag werken in een moderne werkomgeving en voel jij je thuis in een informele sfeer waar je alle ruimte krijgt om je talenten verder te ontwikkelen? Ben je beschikbaar voor een vaste baan in dagdienst en bereid om eens in de zes weken consignatiedienst te draaien of werk je liever in (twee) ploegendienst? Dit is bespreekbaar, lees snel verder!

Functie

Je draagt zorg voor het optimaal functioneren van onder andere productiemachines voor het verwerken van pinda's tot pasta's en het verpakken ervan. Met jouw kordate manier van werken zorg je er tevens voor dat mogelijke verstoringen vroegtijdig worden gesignaleerd en opgelost. Daarnaast verricht je onderhouds- en revisiewerkzaamheden en zorg je ervoor dat een optimale technische bijdrage wordt geleverd aan het productieproces. Je leidt verbeterprojecten op technisch gebied en zorgt dat hier de juiste mensen bij betrokken zijn.

Regelmatig plaatsen we nieuwe machines en dan ben je mede verantwoordelijk voor het installeren van deze machines en de randvoorzieningen, zoals perslucht, spanning en communicatiesystemen. Wanneer er externe monteurs aanwezig zijn, begeleid jij hen tijdens de werkzaamheden.

Je werkt samen in een klein team, maar werkt zelfstandig op de locatie in Giessen. Je rapporteert aan de technisch manager.

Profiel

  • Je beschikt over minimaal een afgeronde MBO opleiding niveau 2 (of aantoonbaar MBO werk- en denkniveau);
  • Je hebt minstens 3 jaar werkervaring als mechanisch of elektrotechnisch monteur in een productie omgeving;
  • Kennis van elektro is een pré;
  • Je hebt een groot analytisch vermogen en je denkt verder dan een korte termijn oplossing, om herhaling van bepaalde storingen te voorkomen;
  • Je bent oplossingsgericht, een teamplayer en communicatief vaardig;
  • Je kunt ook in het Engels communiceren.

Aanbod


Bredabest is een ambitieuze organisatie die groeit en continu in ontwikkeling is. Dit biedt kansen aan mensen die mee willen groeien met de onderneming. De arbeidsvoorwaarden liggen in lijn met de zwaarte van de functie en zijn afhankelijk van leeftijd, ervaring en opleiding. Daarnaast hebben nog een aantal andere mooie voorwaarden:

solliciteren?

Solliciteren kan op meerdere manieren. Je mag ons bellen of mailen met je CV en motivatie naar:
We horen graag van je. Tot dan!Functie:coördinerend monteur technisch dienst
Startdatum:21-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Bredabest via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures gorichem
  2. Coördinerend Monteur Technische Dienst Bredabest 21-05-2024

Bekijk ook andere vacatures