Vacature Vehicle Simulation Specialist

Vehicle Simulation Specialist in Raamsdonksveer

Vehicle Simulation Specialist

Design organisation

Vehicle Test Organisation

Raamsdonksveer (NL)

40 uur

Jouw toekomstige baan

De functie

Ben je gepassioneerd om de grenzen van mobiliteit te verleggen? heb je een sterke intresse in de luchtvaart en in auto's? Dan hebben wij een geweldige kans voor jou! PAL-V, het baanbrekende bedrijf achter 's werelds eerste vliegende auto, zoekt een dynamisch persoon om zich aan te sluiten bij ons Vehicle Dynamics and Simulation team binnen de Vehicle Test Organisation (VTO).

Het Vehicle Dynamics and Simulation team bestaat momenteel uit 2 medewerkers en is op zoek naar een 3e lid om ervoor te zorgen dat we klaar zijn voor vlucht- en certificatietesten van het productiemodel in 2024. Ons team biedt het R&D team cruciale ondersteuning bij onderzoek, geeft advies over aerodynamische en voertuigprestatieverbeteringen, bereidt voor en evalueert voertuigtesten en assiteert bij lucht- en wegcertificering op voertuigniveau. Je zult werken aan de PAL-V Engineering Simulator in een flexibele rol, waarbij je snel schakelt van de ene opwindende uitdaging naar de volgende. Jouw werk zal vele aspecten bestrijken die invloed hebben op beslissingen op hoog niveau voor het voertuig en je zult samenwerken met veel afdelingen binnen het bedrijf.

Taken en verantwoordelijkheden

Als Vehicle Simulation Specialist speel je een cruciale rol in het vormgeven van de toekomst van mobiliteit. Je zult verantwoordelijk zijn voor onder meer:

 • Uitvoeren van voertuigsimulaties in onze unieke PAL-V Engineering Simulator;
 • Verbeteren en optimaliseren van onze simulatiemodellen.
 • Verwerken en rapporteren van (vlucht)testgegevens en simulatiegegevens.
 • Documentatie van validatieprocessen voor de simulator.
 • Waardevolle inzichten en aanbevelingen verstrekken aan engineeringteams met betrekking tot voertuigprestaties.

Jouw profiel

 • Een WO studie in Aerospace engineering of een equivalent aan werkervaring.
 • Deskundigheid op het gebied van aerodynamica.
 • Vaardigheid in het modelleren en programmeren met behulp van MATLAB.
 • Ervaring in het verwerken van (vlucht)gegevens.
 • Sterke schriftelijke communicatie- en rapportagevaardigheden in het Engels.
 • Bij voorkeur ervaring met simulatievalidatie.
 • Een oprechte passie voor de luchtvaart; ervaring met vliegen is een pluspunt, vooral met betrekking tot vluchttesten en validaties die worden uitgevoerd voor onze Magnis. In deze rol krijg je de kans om minstens één keer mee te vliegen in een van onze Magnis.

PAL-V biedt jou

Bij PAL-V geloven we dat gelukkige en gemotiveerde medewerkers de sleutel tot succes zijn. Daarom besteden we veel aandacht aan leuke attenties en vieringsmomenten.

Ons aanbod voor jou

Omdat het erbij hoort

Bij PAL-V waarderen we hard werken en toewijding. Geniet van uitstekende vergoedingen en beloningen (we hebben onze eigen functie- en salarisstructuur), inclusief een vergoeding voor woon-werkverkeer en thuiswerken. Profiteer van een vakantiebonus van 8%. Over vakantie gesproken, wij bieden 27 vakantiedagen met de mogelijkheid om 10 dagen extra bij te kopen voor de momenten dat je even wat tijd voor jezelf nodig hebt. Jouw welzijn doet ertoe, daarom bieden we een solide pensioenregeling. We koesteren talent en ambitie door middel van open discussies tijdens jaarlijkse evaluaties, waarbij we ons inzetten om je te helpen je dromen waar te maken.

Om je gezond te houden

Geniet van flexibele werktijden en vers fruit op kantoor, passend bij jouw persoonlijke behoeften en verantwoordelijkheden. Met ons vitaliteitsplatform kom je in contact met collega's die dezelfde hobby's en interesses delen, wat het gevoel van kameraardschap bevorderd en de kans biedt om nieuwe activiteiten te ontdekken.

Omdat het leuk is

We zijn meer dan collega's; we zijn een hechte familie. Verwacht dagelijks vriendelijke groeten, teamactiviteiten en een toegewijde feestcommissie voor plezier op het werk. Bovendien heb je op verjaardagen een unieke gespreksstarter: stel je voor dat je mensen vertelt dat je aan 's werelds eerste vliegende auto werkt!Functie:vehicle simulation specialist
Startdatum:18-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met PAL-V via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures gorichem
 2. Vehicle Simulation Specialist PAL-V 18-05-2024

Bekijk ook andere vacatures