Vacature Coördinator Beheer & Onderhoud

Coördinator Beheer & Onderhoud in Leerdam

Als Coördinator Beheer & Onderhoud ben je de spil in het dagelijks onderhoud van de woningen van alle klanten. Jij zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt, van de eerste telefonische intake tot de afronding van de werkzaamheden. Je plant de onderhoudsaanvragen in ons geautomatiseerde, digitale planningssysteem en coördineert de monteurs in het veld. Wanneer er een monteur ziek is, een opdracht uitloopt, of een bewoner niet thuis is, herverdeel jij de taken en informeer je de bewoners.

Je stuurt monteurs en co-makers aan, fungeert als hun aanspreekpunt en voert voortgangsgesprekken. Je bewaakt de algehele voortgang van de werkzaamheden en onderhoudt continu contact met je klanten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de financiële afhandeling van de opdrachten.

Wat maakt deze rol uniek?

In het dagelijks onderhoud draait alles om klanttevredenheid. Door jouw efficiënte planning en duidelijke, vriendelijke communicatie speel je een cruciale rol in het verhogen van deze tevredenheid. Je kunt echt het verschil maken, zowel voor je collega’s als voor de bewoners!Functie:Servicecoördinator, Onderhoudscoördinator
Startdatum:23-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 5000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via j.schroevers@eminentgroep.nl of 06 - 81 92 45 99. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures gorichem
  2. Coördinator Beheer & Onderhoud Eminent Groep 23-05-2024

Bekijk ook andere vacatures