Vacature Adviseur | Brandveiligheid

Adviseur | Brandveiligheid in Sliedrecht

Je neemt binnen deze een functie een adviserende rol aan naar klanten en relaties. De producten waar jij voor adviseert hebben allemaal te maken met brandveiligheid. Samen ga je kijken wat past bij de wensen en eisen. Jij adviseert, hebt een proactieve- en klantvriendelijke houding. Je werkt structureel en kan goed organiseren.

Samen met je team ga je voor de beste resultaten, inspireer je elkaar en denk je met elkaar mee. Een uitdagende rol met veel ontwikkeling mogelijkheden! Jij gaat aan de slag op de afdeling Technische Studiedienst. Je maakt calculaties, offertes, calculatietekeningen en schakelt veel met het team van de technische studiedienst. Ook houd je altijd alle ontwikkelingen op de markt in de gaten en ben je er als eerste bij wanneer je kansen ziet.  Samen met je het kleine team van collega's weet je elkaar kwaliteiten te benutten en het beste uit jezelf en uit elkaar te halen! Functie:Calculator, Bouwkunde
Startdatum:21-05-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via f.martens@eminentgroep.nl of 06 - 18 25 71 31. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures gorichem
  2. Adviseur | Brandveiligheid Eminent Groep 21-05-2024

Bekijk ook andere vacatures