Vacature ZZP Uitvoerder

ZZP Uitvoerder in Hardinxveld-Giessendam

ZZP uitvoerder

ZZP UITVOERDER

Fulltime (40 uur) Heel Nederland Tarief in overleg Solliciteer nu

Over jouw baan als zzp uitvoerder

Wij zijn per direct op zoek naar een ZZP uitvoerder in het groen. Jij bent de schakel tussen de mensen op kantoor en de mensen die werken in de buitenlucht. Je gaat langs bij de groenploegen die buiten werken, om toezicht te houden en te controleren of alles volgens plan wordt uitgevoerd. Daarbij los jij eventuele problemen op, bewaak je de planning en zorg je ervoor dat de juiste materialen aanwezig zijn. Tot slot ben je ook zo nu en dan op kantoor te vinden voor administratieve zaken.

Jij krijgt:

  • Tarief in overleg
  • Een werkplek in jouw regio
  • Vrijheid om jouw tijd zelf in te delen
  • Uitdagende en afwisselende baanBG Image 2

Wij hebben meerdere mogelijkheden voor jou als ZZP uitvoerder in het land, dus ook bij jou in de regio. Solliciteer je op deze vacature uitvoerder, dan ga je dus aan de slag bij een locatie in jouw regio.

Is deze vacature uitvoerder iets voor jou of wil jij graag aan de slag als ZZP uitvoerder? Solliciteer dan op deze functie!

BG Image 2

EEN ERVAREN GROENPLOEG MÉT MATERIEEL INHUREN?

Neem contact opFunctie:zzp uitvoerder
Startdatum:02-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Freelance
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Groen en Agri Projecten via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures gorichem
  2. ZZP Uitvoerder Groen en Agri Projecten 02-06-2024

Bekijk ook andere vacatures