Vacature Werkvoorbereider

Werkvoorbereider in Gorinchem

Bedrijfsomschrijving

Deze organisatie is een aannemer die dagelijks actief is binnen de ondergrondse infrastructuur van Nederland. Het doel is om zowel huishoudens als bedrijven toegang te bieden tot essentiële gas-, elektriciteit-, telecom- en drinkwaterinfrastructuren. Met de ondersteuning van zo'n 750 toegewijde medewerkers realiseren ze deze missie. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in de kunst van horizontaal gestuurd boren.

Functieomschrijving

Als Werkvoorbereider bij deze organisatie, gevestigd in Gorinchem, speel je een essentiële rol in het (technisch) voorbereiden van onze ondergrondse infrastructuurprojecten. Deze projecten omvatten het aanleggen of vervangen van kabels en leidingen voor gas, water en elektriciteit.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, coördineren, plannen, organiseren en ondersteunen van diverse projecten. Je stelt gedetailleerde werkplannen op, controleert documenten op volledigheid en zorgt voor de juiste materialen op locatie, waarbij veiligheid altijd voorop staat. Denk hierbij aan het regelen van verkeersborden, bouwhekken en andere wegafzettingen, evenals het zorgen voor de benodigde gereedschappen en machines voor de monteurs.

Andere taken omvatten het aanvragen van vergunningen en verkeersplannen, het onderhouden van contacten met opdrachtgevers, leveranciers en interne afdelingen, het maken van inkooporders, het bewaken van processen en het bespreken van risico's om ervoor te zorgen dat deze op verantwoorde wijze worden aangepakt in de voorbereidingsfase.

Tijdens het project fungeer je als centraal aanspreekpunt voor de uitvoerder, monteurs en opdrachtgevers. Na afronding van het project ben je verantwoordelijk voor de oplevering, inclusief het verzorgen van afrekenstaten en het retourneren van alle gebruikte apparatuur. Kortom, als Werkvoorbereider ben jij de spin in het web en een echte regelaar!

Functie-eisen

Dit is wie jij bent:

Jij bent proactief, veerkrachtig en weet perfect hoe je het overzicht moet behouden. Als Werkvoorbereider ben je klaar om je voor minimaal 32 uur per week in te zetten, maar fulltime werken behoort ook tot de mogelijkheden. Daarnaast beschik je over:

  • Minimaal een mbo-diploma (niveau 4) in een (civiel) technische richting of vergelijkbaar.
  • Ten minste 3 jaar relevante ervaring als Werkvoorbereider in een (civiel) technische omgeving.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Goede computervaardigheden.

En laten we niet vergeten, een ochtendhumeur? Dat is niet aan jou besteed, want bij deze organisatie beginnen we allemaal fris en fruitig om 07:00 uur met ons eerste kopje koffie of thee. 

Komt jouw profiel niet helemaal overeen, maar ben je ervan overtuigd dat de rol van Werkvoorbereider in Gorinchem perfect bij je past? Aarzel dan niet en solliciteer! 

Arbeidsvoorwaarden

Bij deze organisatie wacht jou een dynamische werkomgeving, met een informele sfeer waar pauzes samen worden doorgebracht en waar personeelsactiviteiten zoals de vrijdagmiddagborrel en sportactiviteiten de teamspirit versterken. Verder kunnen de medewerkers voor of na werktijd kosteloos gebruikmaken van de fitnessruimtes.

Maar dat is nog niet alles! Wij bieden jou:

  • Een aantrekkelijk salaris dat perfect aansluit bij jouw kennis en ervaring, in lijn met de cao Metaal en Techniek.
  • Een laptop en telefoon van de zaak om jouw werkzaamheden probleemloos uit te voeren.
  • Talloze personeelsactiviteiten zoals seizoensgebonden feesten, sportevenementen en het legendarische kerstevenement.
  • Uitstekende opleidings- en groeimogelijkheden, met bijzondere nadruk op persoonlijke coaching om jouw talenten optimaal te ontplooien!


Functie:werkvoorbereider e&i
Startdatum:27-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2300 – 4250
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met WerkTalent via irisvanmeer@mail.werktalent.nl of 31612216123. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures gorichem
  2. Werkvoorbereider WerkTalent 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures