Vacature Junior Projectcoördinator dagelijks onderhoud

Junior Projectcoördinator dagelijks onderhoud in Sliedrecht

Wil jij dagelijks bijdragen aan het verbeteren van de woonomgeving van bewoners? Ben jij een echte aanpakker en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan verder!

Elke dag brengt iets nieuws: je ontvangt telefonisch diverse reparatieverzoeken van huurders. Dit kan variëren van een kapotte traptrede tot een lekkende gootsteen. Jij vindt de oplossing, coördineert de reparaties en zorgt voor tevreden bewoners.

Naast het schakelen tussen huurders en monteurs, onderhoud je ook contact met leveranciers en partners. Jij zorgt voor de bestelling van de benodigde materialen en bewaakt de dagelijkse planning, waarbij je indien nodig bijstuurt. Dit vraagt om sterke communicatieve vaardigheden.

Tijdens het reguliere werkoverleg bespreek je samen met de Teamleider en de opdrachtgever de uitgevoerde werkzaamheden. Je blijft op de hoogte van de details en de kwaliteit van het onderhoud. Het is essentieel om kritisch naar het geleverde werk te kijken en samen met het team voortdurend naar verbeteringen te zoeken om de leefomgeving te optimaliseren. Herken jij jezelf in deze beschrijving? Neem dan contact met mij op!Functie:Werkorganisator, Werkvoorbereider dagelijks onderhoud
Startdatum:22-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via n.ambtman@eminentgroep.nl of 06 - 81 92 45 96. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures gorichem
  2. Junior Projectcoördinator dagelijks onderhoud Eminent Groep 22-05-2024

Bekijk ook andere vacatures