Vacature Voorman Infra

Voorman Infra in Leerdam

Als voorman heb je een erg uitgebreid pakket aan taken. Zo zorg je ervoor dat de kabel- en leidingwerkzaamheden worden uitgevoerd volgens de geldende regelgevingen en uiteraard zorg je ervoor dat word voldaan aan de eisen van de opdrachtgever. Verder hou jij je bezig met de aansturing van andere medewerkers, zo maak je werkverdelingen, stuur je medewerkers aan en geef je bij moeilijkere projecten uitleg aan medewerkers. Maar zoals al eerder benoemd is het takenpakket erg divers dus ook het maken van dagrapporten en het onderhouden van contact met opdrachtgevers, onderaannemers en leveranciers hoort bij jouw werkzaamheden.Functie:Voorman Infra
Startdatum:14-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via c.bijker@eminentgroep.nl of 06 - 43 55 48 04. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures gorichem
  2. Voorman Infra Eminent Groep 14-05-2024

Bekijk ook andere vacatures