Vacature Uitvoerder Infra

Uitvoerder Infra in Gorinchem

Wat houdt het in? 

In de rol als uitvoerder draag jij op een efficiënte, veilige en milieu verantwoordelijke wijze zorg voor de voorbereiding en de uitvoering van de met de opdrachtgever uit te voeren projecten. In jouw functie ben je financieel werk- en projectverantwoordelijk en geef je dagelijks leiding aan meerdere uitvoerende ploegen. De voorbereiding van een project doe je in samenwerking de werkvoorbereider en tijdens de uitvoering van project onderhoud je nauw contact met de werkvoorbereiding over onder andere minder- en meerwerk en het project binnen het budget blijft.

Daarnaast houd je strak de voortgang voor het project in de gaten en onderhoud je ook contact met opdrachtgevers over de voortgang en de kwaliteit van de projecten. Het is erg belangrijk dat je als uitvoerder oplossingsgericht en resultaatgericht gericht bent en dat jouw focus ligt op kwaliteit en veiligheid. Verder ben je uitmuntend in plannen, organiseren en uiteraard ook stressbestendig.Functie:Uitvoerder Infra
Startdatum:14-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via c.bijker@eminentgroep.nl of 06 - 43 55 48 04. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures gorichem
  2. Uitvoerder Infra Eminent Groep 14-05-2024

Bekijk ook andere vacatures