Vacature Teammanager Zorg en Welzijn

Teammanager Zorg en Welzijn in Woudrichem

Werken bij

Teammanager zorg en welzijn

 • Aantal uur 16
 • Doelgroep PG
 • Locatie De Lemmenskamp I Woudrichem

De medewerkers van de Lemmenskamp ondersteuning bieden in de noodzakelijke transformatie van de zorg? Het kan wél als teammanager bij .

is, als aanjager in de transformatie van de zorg, volop in beweging. Dat is nodig, want invulling geven aan de maatschappelijke opgave vraagt om veel veranderingen. De zorg moet anders en daar maak jij je bij hard voor. Zet jij de volgende stap richting een duurzame (ouderen)zorg?

Beweeg mee met

De zorg staat voor grote uitdagingen: de krapte op de arbeidsmarkt, de toenemende en veranderende zorgvraag, de stijgende zorgkosten. Deze uitdagingen vragen om een transformatie in de zorg: een fundamentele, structurele verandering in denk- en werkwijze ten opzichte van de manier waarop we het nu doen. We zetten technologische-, proces- en sociale innovaties in om dit te realiseren. Dit spreekt jou aan!

Als teammanager zorg en welzijn op locatie De Lemmenskamp ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de dienstverlening van de zorg, het werkplezier en de prestaties van 2 teams. Binnen de teams heb je, samen met een collega teammanager facilitair, leiding over circa 35 fte.

In deze rol implementeer en leid je diverse projecten, maak je de vertaalslag richting de teams en zie je toe op de realisatie hiervan. Van essentieel belang hierbij is de dagelijkse (bij) sturing.

Waar ben je onder andere mee bezig?

 • Je voert het HR-beleid in de volle breedte uit binnen je teams
 • Je zorgt voor een juiste kwantitatieve én kwalitatieve bezetting van je teams, waarbij je aandacht hebt voor zowel de ontwikkeling van je teams alsmede die van de individuele medewerkers
 • Je geeft op een coachende en inspirerende wijze leiding en stimuleert daarbij het lerend vermogen en eigenaarschap van teams en medewerkers
 • Je werkt samen met de verschillende disciplines en je signaleert en agendeert knel- en verbeterpunten in de samenwerking en processen
 • Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het vastgestelde beleid en samen met de andere teammanager voor het behalen van de financiële doelstellingen van de locatie

Waar ga je werken?

Woonzorg locatie De Lemmenskamp is gelegen in Woudrichem, vlakbij het oude stadscentrum. Het is een mooi woon-zorgcentrum met een huiselijke sfeer. Met de regie over het leven nog stevig in eigen handen is het voor ouderen goed toeven in De Lemmenskamp. Het woonzorgcentrum biedt langdurig verblijf voor mensen met dementie en/of lichamelijke beperkingen.

Wie ben jij?

Je hebt het talent om mensen aan elkaar te verbinden en zo het optimale resultaat te behalen. Jouw ervaring als leidinggevende en affiniteit met innovatie maakt jou de drijvende kracht achter het verder vormgeven van onze visie en het vertalen naar tastbare acties. Verder heb je voor deze functie:

 • Werk- en denkniveau op minimaal HBO-niveau
 • Kennis van en ervaring met financiën, control en budgetbeheer
 • Ervaring in de aansturing en/of coördinatie van een team. Ervaring als leidinggevende is een pré
 • De kwaliteit om bruggen te bouwen. Je creëert samenhang
 • Het lef om te pionieren
 • Een hoge mate van resultaatgerichtheid

Wat bieden wij jou?

 • Een dienstverband voor onbepaalde tijd voor 16 uur per week
 • Een salaris conform CAO VVT: FWG 60 (max. € 5.456,77 bruto per maand, o.b.v. 36 uur per week)
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden
 • Een fijne, collegiale werksfeer, in een dynamische werkomgeving
 • Een vooruitstrevende organisatie waar jij aan mee kunt bouwen. Met aandacht voor mensen, voor het werk en voor elkaar
 • Een uitstekende pensioenregeling
 • 8% Vakantietoeslag en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Toegang tot de Bij-app : maak op een leuke manier kennis met de organisatie
 • Leuke extra's zoals personeelskorting op bekende merken, een vergoeding van 10 euro per maand op een willekeurig sport abonnement, gratis Keep Fit trainingen op diverse locaties van en gratis gebruikmaken van massagestoelen
 • En nog meer: voordelige aanschaf van een fiets, laptop of tablet, fiscale ruimte reiskosten woon-/werkverkeer en collectieve (zorg) verzekeringen

Iets voor jou?

Dan horen we heel graag van je. Reageer snel en simpel voor 12 juni via de solliciteer-knop! Is dit toch niet jouw baan, maar ken je iemand die er wel helemaal bij past? Tip hem of haar dan. Je maakt diegene én ons erg blij. Alvast bedankt!

De gesprekken zijn gepland op woensdag 19 juni tussen 9:00 en 13:00

wil ouderen zo lang mogelijk op eigen wijze vorm en invulling laten geven aan hun leven thuis. Zodra dat niet meer lukt, zijn wij er om hen te ondersteunen en te begeleiden. Samen met de cliënt, naasten en het netwerk kijken we naar wat wél kan. Eventueel maken we hierbij gebruik van hulpmiddelen. Dit doen we met een open blik en vanuit de visie op positieve gezondheid. We zijn er voor ouderen, revalidanten en mensen met chronische aandoeningen.

Een referentiecheck kan onderdeel zijn van de procedure.
Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Wacht niet te lang! Wil je eerst nog wat vragen? Wij hebben de antwoorden. Neem gerust contact op met onderstaande contactpersoon.

Neem contact op met

Roland van der LoosFunctie:teammanager zorg & welzijn
Startdatum:24-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:5456 – 5456
Uren per week:16 – 16

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Mijzo via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures gorichem
 2. Teammanager Zorg en Welzijn Mijzo 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures