Vacature Service Coördinator

Service Coördinator in Gorinchem

Koedood Dieselservice BV

Service Coördinator

Voor onze serviceafdeling zoeken we een servicecoördinator. Als servicecoördinator ben je het eerste gezicht voor onze klanten. Je overlegt, adviseert, coördineert, motiveert en controleert. Je geeft leiding aan jouw team van servicemonteurs, verzorgt de planning en zorgt ervoor dat het team optimaal functioneert. Als servicecoördinator ben je de spil waarom het team en onze services draait. Samen vinden we oplossingen en optimaliseren we onze producten. Wat neem je mee? Ben je klantvriendelijk, accuraat, proactief en resultaatgericht? Heb je minimaal mbo werk- en denkniveau en heb je ervaring in een vergelijkbare rol, kom dan ons team versterken. Dan bouwen we samen aan optimale service en werken we aan een duurzame, betrouwbare binnenvaart.

  • STAND: K146

Delen:

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

  • 3341 LV,
  • HENDRIK-IDO-AMBACHT,
  • Netherlands

  • https://www.koedood.nl


Functie:service coördinator
Startdatum:20-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Koedood Dieselservice via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures gorichem
  2. Service Coördinator Koedood Dieselservice 20-05-2024

Bekijk ook andere vacatures